Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sony Ericsson Xperia Play-czy warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,zastanawiam się nad kupnem tego telefonu. Jestem ciekaw waszych opinii na jego temat. Czy dobrze spisuje się w codziennym użytkowaniu i graniu w różne gry? Gdzie mógłbym najtaniej go kupic tak do 600 zł ?

Opublikowano

Witam,zastanawiam się nad kupnem tego telefonu. Jestem ciekaw waszych opinii na jego temat. Czy dobrze spisuje się w codziennym użytkowaniu i graniu w różne gry? Gdzie mógłbym najtaniej go kupic tak do 600 zł ?

Jako telefon - dobry, chociaż nie ma super parametrów. Bardzo mało pamięci wbudowanej. Do tego znajomy miał i ta 'konsola' po jakimś czasie zaczęła szwankować. Poza tym taśma lubi się psuć. Gdzie mógłbyś kupić? Zapewne używka od kogoś (tablica, allegro) albo jakiś lombard. :)

Opublikowano

Xperie Play, posiada mój znajomy i jest zadowolony z tego połączenia, telefon dobry dla kogoś kto naprawdę lubi sobie sporo zagrać w różne gry, jeżeli chodzi baterie to wytrzymuje około jednego dni, z tego co widzialem znajdziesz ją w Bardzo Dobrym stanie z gwarancją itd do 500 zł.

Opublikowano

Jeśli chodzi o gry, to równie dobrze możesz wziąć SE Xperia Live With Walkman (o ile rozmiar wyświetlacza Ci nie przeszkadza) albo Neo V - tam siedzą te same bebechy, różnica jest jedynie w wyświetlaczu i dodatkowych "growych" klawiszach no i oczywiście w cenie <_< .

Gry muszą być dedykowane pod Xperie, a tych naprawdę dużo nie ma jak patrzyłem na listę kompatybilności.

Za niewiele wyższą kwotę masz

http://allegro.pl/samsung-i8160-galaxy-ace-2-121196?buyUsed=1&order=p&string=Galaxy+Ace+2&search_scope=electronics&department=electronics

Który w grach będzie dużo lepszy.

///linki wychodzące poza forum ukrywamy w code

///tripipi

Opublikowano

tak jak przedmowca rowniez polecam Ci Samsunga Galaxy Ace 2. Bardzo fajny telefon, wlasnie z niego pisze. Wszystkie gierki jakie sobie pobralem chodza bez problemu. Napraede bardzo dobry telefon i pograc mozzna tez calkiem komfortowo

1377440917-U253647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...