Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania]Ile warte te konto

TwojPsycholog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że ok 100 zł. Zależy, ile postać posiada bandaży/toników/kluczy itp. Do tego dochodzi strój - kupiony po przecenie czy normalnie ( oddzielnie każda część ubrania, cały set bez przeceny ). Jeśli tego nie wiesz, warto się upewnić.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Zauważ że niemożna teraz zmienić e-mail orgin tak łatwo jak można było kiedyś, aby zmienić musisz znać datę ur przy rejestracji, konto jest dużo warte jak dla mnie 110 zł ale pytanie czy konto otrzymasz z e-mail, bo jak nie to wież :) , reset hasła i koniec , przemyśl to i skontaktuj sie z właścicielem oferty.

mhraed.png

Opublikowano

pytanie czy konto otrzymasz z e-mail, bo jak nie to wiesz :) , reset hasła i koniec , przymyśl to i skontaktuj sie z właścicielem oferty.

No właśnie. Lepiej nie ryzykować. Wydasz kasę, później okaże się, że poszło wszytsko w błoto. Słuszna uwaga, lasewiner :)

P.S. Chyba, że to konto twojego kolegi/przyjaciela - wtedy jest bezpieczniej ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Ja np. sprzedałem swoje konto a po 2 miesiącach zmieniłem sobie hasło. Ale na dobre mi to nie wyszło bo bana mam na dwóch postaciach na niektórych serwach np gościu czitował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...