Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Że mam Hacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hacka mogłeś wyłączyć... Chcesz udowodnić, że naprawdę dobrze grasz?
Idź z gietą na mixpola i to nagraj. Całą grę. Wtedy się wszystko
okazuje. Bo na elimce też mogę mieć nawet 45:0, a na snd lipa.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

zgadzam się z kolegą :P
nagraj montaż z mixpola ( ogółem z snd ew. death rooma - co lubisz ) to dopiero można powiedzieć, że nie masz hacków :).

Opublikowano

Co mu to da ze pojdzie na mix pola ?Tam tez cisna na vipach niektorzy :) Wiec Dektored nie osmieszaj sie bo cie widzialem tylko 2 razy na mixie

Opublikowano

Co mu to da ze pojdzie na mix pola ?Tam tez cisna na vipach niektorzy :) Wiec Dektored nie osmieszaj sie bo cie widzialem tylko 2 razy na mixie

sam napisales ze tam na vipach czisna, wiec nie widze sensu tam grac. moj kupel ma vipa i tez tam gra wiec jak najbardziej jest to prawda.

a co do tematu to niesamowitego skilla nie masz znowu, wiec nie wiem kto na cb mowi ze jestes hackerem, jak zrobiles tego video bo placza turki albo izraelczyki to nie potrzebnie go robiles ... nie ma gracza w combat arms ktorego nie nazwaliby "hackerem"

Opublikowano

Em bo ja zmieniłem nick ;) Sprawdź sobie, że mnie już nie ma w rankingu, a na mixie jestem w sumie codziennie B)

@topic dlaczego na mixpola? Bo jak niby na mixpolu są "same vipy" to takiego hackera ciężej poskładać i można coś udowodnić. Na eli nie ciężko coś nabić killi...

674071459604241683421.gif

Opublikowano

nie widać hacka strzały szły prosto ale to norma ale ciekawie wykonany ten pierwszy strzał jak koleś stał koło schodów za beczką to ładny strzał

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

jeden gra na hacku i wyskakuje z prefire, a drugi leci na dźwięku i wyskakuje z prefire :) - pomyśleć trzeba najpierw.

Opublikowano

XimBox byłem z tobą ostatnio w klanie grałem z tobą 1o1 na sr only i ogarniałeś ale jakiś hackow nie widzałem biegłem pare razy a ty strzelałeś mi w plecy i nie trafiałeś więc aima nie widzę ani żadnego wh poprostu płaczki w CA a pozatym na 1o1 ogarniałeś i byłeś dobrym przeciwnikiem.

Opublikowano

@TOP

Co ma na celu ten filmik?

Nie widzę tam nic nadzwyczajnego. Zwykłe eli pro

Może wylaczyles haxy i nagrales filmik ? Nie wiem czemu tak mowia bo tu nie ma zadnego "pro" skilla tylko pokaz NX broni.

Ile zes kaski wydal na gre jesili mozna wiedziec ?

40 permów mam, a co ?

Ośmieszanie ludzi za to że mają coś za nx wygląda dokładnie tak: " Mamo, bo on ma lepszą zabawkę odemnie "

@Down: Fajnie, nie? Poza tym skąd możesz wiedzieć ile mam lat? A jeśli cię to interesuje to za 3 m-ce i 1 dzień skończę 18. Sam najpierw ustal sobie PRAWDZIWY wiek, a nie obgaduj innych: Wiek: Wiek nie został ustalony

@2xDOWN: Wypowiadasz się, a nic nie wiesz. Skąd możesz wiedzieć, że ja nie jestem w szczęśliwym związku od ponad pół roku, skąd możesz wiedzieć ile mam lat, skąd możesz wiedzieć że nie gram już ponad miesiąc, skąd możesz wiedzieć że nie mam DARMOWEGO SPOSOBU NA NX :) No właśnie ? Skąd to możesz wiedzieć? Kolejna osoba która nie ustaliła wieku, ale po twoich " spekulacjach " każdy może sobie na to odpowiedzieć

Kolejna osoba mająca coś do mojego głosu. A lepszego sam nie ma :)

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Pba47 co do twoich permów nudne się to staje że podkreślasz wszędzie gdzie tylko można że masz swoje permy ja mam 20 permów i się z tym wgl nie ogłaszam.Co Do broni,Broń bez dobrego gracza da wielkie g wystarczy że ogarniasz fpsy i jesteś prosem :).Co do filmiku nie widać abyś miał hacka

Edit:@down Xantos z wiekiem po jego filmikach nie sądzę że ma więcej jak 15;)

Opublikowano

@TOP

Co ma na celu ten filmik?

Nie widzę tam nic nadzwyczajnego. Zwykłe eli pro

40 permów mam, a co ?

Ośmieszanie ludzi za to że mają coś za nx wygląda dokładnie tak: " Mamo, bo on ma lepszą zabawkę odemnie "

Widac dzieciaczek z Ciebie, gdzie napisałem że chce go ośmieszyc ? Napisalem tylko ze czy moge wiedziec ile kasy wydal na gre, jak nie chce niech nie odpowiada tylko zapytalem I co mnie kurwa obchodzi ze masz 40 permow ( i po chuj sie wpierdalasz w rozmowe skoro nie do Ciebie pisalem ile kasy żeś wydał na gre )? Ja mam dziewczyne i potrafie mowic normalnie jak czlowiek a nie srac w to mikro czy jaki chuj. Jak miales Moderatora CA na forum to zgrywales takiego kozaka i lizales dupe administracji, straciles go to zaczales ich hejtowac to samo w CA. Nexon Cie zbanowal wyzywales go ostro jak Cie odbanowal to pisales " Nexon <3" widac ze jestes jebanym lizodupem,

P.S: Widze ze juz nawet pieniadze przeliczasz na permy.

Zapytalem ile kaski wydales na gre, a ty odpowiedziales wpierdalajac sie w rozmowe ze masz 40 permów, no nieźle.

Nie odpisuj na ta co napisalem bo nie mam zamiaru pisac z jakimś niedowartosciowanym szesnastolatkiem :)

creeperwallpaperbyinser.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

E ludzie ja pytam o opinie a wy spiny do siebie macie jakieś ogar . to tylko gra sam doszedłem do wniosku że koleś może byc spoko w realu piwko się napić jointa zajarać to że on ma 40 broni za nx i jest camperem i gra na vipie nie znaczy że w realu nie jest spoko TO TYLKO GRA

Opublikowano

E ludzie ja pytam o opinie a wy spiny do siebie macie jakieś ogar . to tylko gra sam doszedłem do wniosku że koleś może byc spoko w realu piwko się napić jointa zajarać to że on ma 40 broni za nx i jest camperem i gra na vipie nie znaczy że w realu nie jest spoko TO TYLKO GRA

ŚWIĘTA RACJA! Mało graczy to dostrzega...

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Opublikowano

Hacka mogłeś wyłączyć... Chcesz udowodnić, że naprawdę dobrze grasz?

Idź z gietą na mixpola i to nagraj. Całą grę. Wtedy się wszystko

okazuje. Bo na elimce też mogę mieć nawet 45:0, a na snd lipa.

Z gietą ?To zbyt proste.

Co do filmiku po 1 minucie nic nie można stwierdzić czy coś masz czy nie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Em bo ja zmieniłem nick ;) Sprawdź sobie, że mnie już nie ma w rankingu, a na mixie jestem w sumie codziennie B)

@topic dlaczego na mixpola? Bo jak niby na mixpolu są "same vipy" to takiego hackera ciężej poskładać i można coś udowodnić. Na eli nie ciężko coś nabić killi...

mix pol obecnie nie prezentuje żadnego poziomu, zbieranina nN i ludzi z eli pro. Nie gram w ta gre juz dość długo, ost weszłem na 5 minut z kolegami takimi jak Chester, loveer i nie wierzyłem co tam sie dzieje. 50% osob widziałem 1 raz, a uważali sie za wielkich prosów, 30% to ludzie z eli pro(Liga Śmiecia i inne ścierwo) a 20% to starzy gracze, których pamietam i z którymi grało się kiedyś mixy. Wiec nie mów ze mix to wyznacznik skilla bo dawno tak nie jest.

A co do vipow na mixie... Sam leciałem wielokrotnie na kontach znajomych takich jak monik22, craxx89 czy lechu-pl, wiec to nie problem wpaść na mixa i tyrać umby ;D

dektored ciebie tez jakos z mixow nie kojarze, chyba ze jestes w tych 50% nowy hero xD albo to i ja jestem nN <3

@pba to z tego ze masz permy za kase od babci ? i tak jestes zerem, kd poniżej 1, chyba że na kupionym acc, ale i tak spada...

@ topic: filmik jak filmik, nic nie ma, a Ci co hejtują że nx zazdroszcza. Jedni kupują codziennie paczke szlug za 10zl, a inni wola wydać 100zl w miesiacu na grę, żeby grało sie przyjemniej i łatwiej.

Oczywiście jeszcze inni mają kase od rodzicow, albo babci, ale to juz inna sprawa...

Sam często kupowałem nx, tak samo jak kredyty do vipa i jak dostałem bana nie plakałem takie życie- to tylko gra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...