Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NightCore.pl[Dedyk]

pupu254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który to raz już prezke wrzucacie .... Nie polecam serwera grałem i lipa ;x.. nie chce mi się opisywać wszystkiego co złe bo miejsca by brakło ;x

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

Ten server nawet forum nie posiada :) Grałem i nie polecam. Strasznie kiepskie zainteresowanie administracji serverem ;)

Opublikowano

Grałem. Nie polecam czyste pliki serverowe rykoxa V2, brak forum, duzo bugow, 0 nowosci, rozdawanie eq przez administrację itp

Mógłbym tak ciagle ale nie ma po co ;D

No i zapomnialbym jak wejdziesz na ts zeby porozmawiac z zalozycielem i powiesz cos nie tak odrazu Cie DDoS'uje sam byłem tego ofiara ;D

Sygna.png

Opublikowano

Kiedyś grałem, nie polecam. Bronie wzięte perfidnie z plików gry Aion EU, bugujące się tekstury, atmosfera na serwerze dno i 3 m mułu. Pozdro

aaaaab.jpg

"Osiągnąć sto zwycięstw w stu bitwach nie jest szczytem umiejętności. Szczytem umiejętności jest pokonanie przeciwnika bez walki."

"Bądź nadzwyczaj drobiazgowy, aż do sztywnej formalności. Bądź niezwykle tajemniczy, aż staniesz się niezgłębiony. W taki sposób możesz stać się panem losu swego przeciwnika".

Sun zi

Opublikowano

Również nie polecam

Pliki Rykox V2 ( zmienione owszem , bo jak można wgrać gotowca i jeszcze bardziej go zbugować? Spytajcie Admina tego servera)...

Po Wbiciu 250 lvl i max eq jest nuda totalna.

Opublikowano

Również nie polecam

Pliki Rykox V2 ( zmienione owszem , bo jak można wgrać gotowca i jeszcze bardziej go zbugować? Spytajcie Admina tego servera)...

Po Wbiciu 250 lvl i max eq jest nuda totalna.

tez grałem i raczej bym powiedział ze po tygodniu nuda totalna: 2 dni wbija sie 250, 1 dzien robi eq przez bs, 4 dni zbeira ulepki i robi eq na 250

Opublikowano

NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDA SERWER NIE MA CO ROBIĆ POPROSTU STRATA CZASU :O

dropniecie ulepek na mniejszym lvl'u graniczy z cudem bo przyjdzie CI jakis 250 i na hita padasz ;]

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Szefa... gość pierwszy do zakładania serwera , a później wychodzi że jest tępym ZEREM który nie potrafi

xDEcNt1.png

Opublikowano

Jeszcze się odniosę do tego serwera wymieniłem perfect eq na pandorze + 250 sura , za eq na 250lvl na nightcore , był to mój najgorszy błąd w życiu żeby wymieniać eq na pandorze która już swoje lata ma chodź ludzi ciągnie ,aby tam grać i ciągle liczba przybywa , Szkoda wgl gadać o nightcore jedno wielkie dno i nic więcej .... Aaa.. jeszcze jedno tak PS.Był taki okres serwer tydzień działał tydzień nie ... Dlatego nie polecam i nie traćcie czasu na te za przeproszeniem gówno.. Dziękuje dobranoc.

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

Nikt nie każe wam grać :) Za tydzień wychodzi nowy client gry zobaczymy co wtedy napiszecie :) Pozdrawiam SGM Wujek Nico

Zresztą proszę o zamknięcie tego tematu. Autor tego tematu opublikował prezentacje bez mojej zgody i poniesie za to konsekwencje.

Opublikowano

Hmm... Jestem ciekaw czym nas zaskoczycie dodaniem kolejnych pierdołek ,albo moze nowe bronie za mało ich jest.!! ,Ale okey trzymam za słowo i ocenię za tydzień.

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

nowy clietn hmm to pewnie:

-tym razem nie 2 vlle ale 3 bedzie sie wbijać z metka-250 lvl w jeden dzien

-na serwerze zrobicie legalnego bsa

-dodacie bronie i zbroje co 3 lvle a nie co 10

-biżuteria bedzie dawac 1/1 z każdej broni

-na jeden item bedziecie wymagac po 10 ulepek z akżdego rodzaju

czy jakies inne głupoty?

chociaż z drugiej strony ten serwer gorszy już być nie może

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...