Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Snajperka

Rak0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest jakaś snajperka,która zabija na 1hit nie ważne w co trafie np.w noge,rękę itd. ??? Jeśli jest to jaka ???

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

L96, M98B, JNG 90 z bliska przy odrobinie szczęścia zabiją, z daleka żadna nie zabija na 1 strzał

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Tylko snajperki powtarzalne zabijają na bliski dystans na jedno trafienie... Ale jak tak chcesz snajpić to powodzenia.

ŻADNA snajperka nie zabije na hita przy 100% na dalszy dystans, tylko przy trafieniu w głowe.

461151420292002410470.png
Opublikowano

nie tylko m98b zabija na hc 1 strzalem. l96 rowniez, jng tez, nawet sw98 zabija -.- Kazda samopowtarzalna zabija 1 strzalem (albo zadaje 98/99 dmg tak oscyluje w tych granicach) ;)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

właściwie w realu to takie trafienie choćby w nogę urwało by ją przy samej dupie, mogli zrobić że snajperki na strzał zabijają. Ale macie racje na hardcore zabiją

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

właściwie w realu to takie trafienie choćby w nogę urwało by ją przy samej dupie, mogli zrobić że snajperki na strzał zabijają. Ale macie racje na hardcore zabiją

Nogi by nie urwało wg mnie... Nadal byś żył więc BF3 to dość realna gra :)

Dzięki wszystkim za odpowiedzi :D Można zamknąć temat :)

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

nie tylko m98b zabija na hc 1 strzalem. l96 rowniez, jng tez, nawet sw98 zabija -.- Kazda samopowtarzalna zabija 1 strzalem (albo zadaje 98/99 dmg tak oscyluje w tych granicach) ;)

Samopowtarzalne zabierają po max 50 dmg (SKS 43 dmg). Powtarzalne mają max 80 dmg (M98b 95 dmg). Maksymalne obrażenia są zadawane do 15 metrów, potem łagodnie spadają, zwykle do 59 dmg przy 100 metrach. Na HC mamy 60.000004 hp.

edit: i za strzał w bańkę przy snajperkach obrażenia są 2.4 razy większe.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

Nogi by nie urwało wg mnie... Nadal byś żył więc BF3 to dość realna gra :)

Dzięki wszystkim za odpowiedzi :D Można zamknąć temat :)

Wcale by nie urwało, m98b w realu jak widziałem w jednym programie jak ją testowali potrafi przebić 10cm mur i 3-4cm płytę stalową. Przy strzale urywa ci nogę tak jak kolega wspomniał up2 może urwać aż do samej dupy.

6000fc15d450e27c.png?1403886722155

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...