Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Reset statystyk

Rak0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy zresetuje statystyki to usunie mi: Wynik w grze online,najlepszą broń,czas gry,zadania i współprace,baretki i odznaczenia,nieśmiertelniki,BRONIE jakie zdobyłem,statystyki ogólne(chodzi mi tu o wszystko %jaki wychodze itd.) ???

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Czy zresetuje statystyki to usunie mi: Wynik w grze online,najlepszą broń,czas gry,zadania i współprace,baretki i odznaczenia,nieśmiertelniki,BRONIE jakie zdobyłem,statystyki ogólne(chodzi mi tu o wszystko %jaki wychodze itd.) ???

Nie, skasują się tylko te 4 liczniki nad przyciskiem który odpowiada za reset.

Też chciałbym zresetować wszystkie statystyki, łącznie z lvlem, broniami itd.

W tej sprawie pisałem z supportem dobre 2 tyg. i w końcu dostałem odpowiedź, że mogą mi skasować żołnierza a ja sobie założę nowego, zgodziłem się. Okazało się że sprawa dopiero została zgłoszona do "specjalisty" (o_O). A specjalista odpisał mi, że jak chcę coś takiego zrobić to muszę zadzwonić do oficjalnych deweloperów, czy tam kogoś z EA. Do USA... i po ponad 2 tygodniach dogadywania się z nimi nic nie zdziałałem...

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

A usunie wszystkie kille i zgony ???

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...