Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Admini PL1

DimitriASM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i co z tego że tropi? Z każdego bana musi się wytłumaczyć, a admini na pl-ach to wyjątkowe ciule. To nie jest ekipa która wygrała nagrodę na najlepszy support 2010, nic nie zrobią..

7yo9.png

Opublikowano

Latać sobie może, a i tak gówno robi. Jakby tropił botów to Faja na pl1 już by miał bana ;o tak to wyj*** ma.

Opublikowano

@UP Jeden gościu oddał 2 strzały, a admin go ubił i dostał bana na 7 dni .. -.-

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

admin daje bana jak go bijemy ponieważ przeszkadzamy mu w pracy i za to jest ban... a za bota admin nic ci nie zrobi sam tylko musi pisać list do niemieckiego suportu także mozecie bocić

Opublikowano

ujebalem dzis admina i bana mi zajebal na tydzien

naprawdę takie bajki to ty możesz sobie wciskać ale nie nam a na pewno nie mi ,admin ma 10 mln hp i ściąga każdego na hita a ty go dedłaś tak na pewno d co do tego na pl3 tez latali i nic z tego nie wynikło mój bocik latał po 1-8 1-7 1-5 i bana niema

@edit a do tego twój język jest tak wulgarny że nawet niemiło się to czyta tak ja ty to napisałeś to tak przeklinają 8-latki bo myślą że dzięki temu będą dorosłe

x

Opublikowano

@UP Admin miał tyle hp co golec (bo nim latał) Tylko, że co chwile mu się odnawiało ;)

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Admini z pl magą tylko patrzeć jak im sie alieny przed nosem kreci ,latają udają ze coś robią aby sie pokazac

5% za gimbusa ? wes ogarnij

Opublikowano

@UP Admin miał tyle hp co golec (bo nim latał) Tylko, że co chwile mu się odnawiało ;)

dobrze na pl3 też jakis miesiąc temu latali admini na pl3 po paldium latali golcami dobra moze mają tylko hp ile golec ale ściagał każdego na hita jak ktoś go za atakował

x

Opublikowano

Na całe szczęście polska administracja DO jest leniwa i na bank nie dostanie się od niej bana za bocenie. Już prędzej dostaniesz bana od cm za wymienienie nazwy bota :D

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Z tego co widziałem to wiem, że hp adminowi też nie tak wolno schodzi, ludzie próbowali go ubić bo był to admin wrogiej firmy, ale się ie udało bo on miał statek jakieś 3 razy szybszy od klasycznego FS na golcu. I później bany poleciały.

A co do tematu to nie dostaniecie bana bo admin chyba nie może sam tak od razu zbanować. Bp musiałoby jeszcze sprawdzić ile kasy dany gracz wydał w zakładce uridium :D . Ale i tak adminom nie chce się tego robić.

Opublikowano

Z tego co widziałem to wiem, że hp adminowi też nie tak wolno schodzi, ludzie próbowali go ubić bo był to admin wrogiej firmy, ale się ie udało bo on miał statek jakieś 3 razy szybszy od klasycznego FS na golcu. I później bany poleciały.

A co do tematu to nie dostaniecie bana bo admin chyba nie może sam tak od razu zbanować. Bp musiałoby jeszcze sprawdzić ile kasy dany gracz wydał w zakładce uridium :D . Ale i tak adminom nie chce się tego robić.

Dostaną bana, ale jak będą bili adminów. Powód to "Utrudnianie pracy administracji". Na 100% jest taka wzmianka w regulaminie gry.

Opublikowano

Tak, masz rację, bana na pewno dostaną za "utrudnianie pracy administratorowi"

Wczoraj Feniks dał komuś takiego bana na pl1

Edit

O tych banach o których wspominałem to właśnie za utrudnianie pracy administracji, nie za boty :D

Opublikowano

Uwaga właśnie lata admin na pl1 na mapie 1-3 :P I tropi boty :/

Ja pier*ole, kiedy wy zrozumiecie, że admin wam może naskoczyć, kiedy wy na botach latacie. Co najwyżej może napisać do niemiec w tej sprawie a i tak nikt bana nie wyłapie.

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Ja pier*ole, kiedy wy zrozumiecie, że admin wam może naskoczyć, kiedy wy na botach latacie. Co najwyżej może napisać do niemiec w tej sprawie a i tak nikt bana nie wyłapie.

admin moze ci wlepić bana tylko musi sie z tego bana wytłumaczyć :) ale polscy admini są za leniwi

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...