Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z MODEM ( ELITEMT2 ) !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :P

Mam problem otoz sciaglem sb moda z metin2mod.tk oczywiscie Elite mialem spatchowanego i instaluje wszystko ladnie odpalam moda i wszystkie inne serwery co sa na modzie jest FULL/BUSY A na EliteMt2 i pare tam innych jeszcze na kazdym CH sa 3 kropeczki ok proboje sie logowac na elite i dupa " Blad polaczenia sie z serwerem " Prosze o pomoc jak zadziala +++ :D

Opublikowano

Sciaglem to , i jakos jak wlaczam 2 mody tzn 2 metiny , na jednym wiekszy lv i na 2 co chce sb podexpic to tym wiekszym teleportuje do pu kong i mnie wybija nieumie na modzie juz wejsc na wiekszy lv co jets ...

Opublikowano

Zablokowali mniejsze lvl'e gdy się uderzy moba to podobno wywala z mapy.

@Edit więc zablokowali całkowicie teleportowanie na modzie nic na to nie poradzisz.

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

ale ja chce sb przteleportowac postac bo mam sure 121 i ninje 98 zrobilem pt , surka sie przeteleportowalem na pu - kong lajtowo i klikam w pt to " Wezwij czlonka grupy " i nic kompletnie nic niewiem co jest ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...