Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ravia.eu- O co chodzi z tymi muszlami?

Loocker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, może tutaj ktos mi odpowie. Mianowicie, o co chodzi z tymi muszlami na Ravii? Co się stało, że małże dają jakies bony zamiast pereł?

Więcej dowiecie się tutaj, ja sam z tego nic nie mogę wywnioskować. Są jakies muszle, z których dropią perły. Ja już się sam pogubiłem...

http://ravia.eu/forum/showthread.php?tid=12581

skpUo.png

Opublikowano

Zeby nie było fishbotów zmienili system zdobywania pereł

Od teraz perły wylatują z muszli które podobno dropia z mobów.

Z malży nic już nie dropi dają jedynie czasowy bonus

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

o lool... To był jedyny sposób zarobku na niższym lvl-u. Wszędzie jest wszystko zajęte, spoty na hematy zajęte, metki zajęte... Masakra. Dobra, już wiem. Close.

skpUo.png

Opublikowano

o lool... To był jedyny sposób zarobku na niższym lvl-u. Wszędzie jest wszystko zajęte, spoty na hematy zajęte, metki zajęte... Masakra. Dobra, już wiem. Close.

hematy to dobry sposob; bo spoty w m1 nie sa az tak zajete zeby w 30 min nie dropnac + 30 z rekawica

a co do tego pomyslu podoba mi sie bo nie musze siedziec na fish bocie tylko przy okazji poleci :)

Opublikowano

Jeżeli autor prosi o zamknięcie tematu proszę nie pisać już żadnych postów pod jego prośbą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...