Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] QBB-55

MaciejPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie QBB opłaca się nawet kupować bez dodatków a m145 jest najlepszy do większości broni wiec według mnie się opłaca

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Do QBB świetnie się sprawdza zwykłe M145, ale desert też nieźle. Ogólnie ta broń nie jest gorsza od MG36.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

jak nie masz nemezis to zostań przy mg36.... qbb bez nemezis jest dla mnie gówniany :p a strzelanie 1 kulke na 50 metrów+ to.... mg36 można serie ładne strzelać na 80+...

YAY

Opublikowano

z nemesisem wszystkie kulki leca w 1 miejsce, ktos sie schyli i wszystko leci nad nim, poza tym z mg36 walić możesz na 80+ serią, tylko, że na tak odległość trafiają ci 1-2 kulki a wywalasz z 5.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

QBB to najlepsza broń na medyka, oczywiście że się opłaca.

@up. Nemesisa nie można już zakupić

@2up. właśnie jedna z najlepszych kolb. ,,Wyłącza`` odrzut w broni

Opublikowano

I zmniejsza damage, czyli główny atut medyka.

Poza tym odrzut czasem jest przydatny, bo medyk powinien strzelać ścianą ołowiu, a nie w jedno miejsce, tak że gościu się schyli i dupa. Powinien przygważdżać na sporej powierzchni.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

QBB to najlepsza broń na medyka, oczywiście że się opłaca.

@up. Nemesisa nie można już zakupić

@2up. właśnie jedna z najlepszych kolb. ,,Wyłącza`` odrzut w broni

Nie grałeś medykiem z Qbb i nemezis to się nie odzywaj prosz...

Są o wiele lepsze kolby do tej pukawki które nie zdejmują dmg.

Wy się tak ciskcaie jaka kolba najlepsza a ja bez nemezis (już nie pamiętam z taktyczną czy jaką) z mg36 zrobiłem range killa +250m.

Jak ktoś nie ogarnia, to zawsze znajdzie powód.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Każdy mówi że Nemezis nie taka dobra, że nie najlepsza, to co zarzucić do QBB ? Konkretne odpowiedzi proszę a nie jakieś zgadywanki.

Opublikowano

Teraz każdy z forum będzie wypisywał jaka jest najlepsza kolba dla niego ...

Jaką kto chce kolbe zależy od grania, ja grając aekiem z thunderboltem tak go moge opanować że powyżej 100m moge spokojnie załatwić gościa.

Musisz się nauczyć odpowiednio zniżać celownik jak leci w góre.

Albo AUG lub P90 jak leci w prawo to podczas strzelania w trybie auto lecisz delikatnie myszką w lewo.

Nic trudnego, tylko wymaga troche treningu

Co do tematu to dla medyka na serio Nemezis nie jest potrzebny (jak mówił surasmen)

Nemezis dla szturmowca jest skarbem (szczególnie do famasa i l85a2)

Opublikowano

ja z mg36 rekord 320 metrów bez ustawiania, wiadomo, że na 80+ walisz po 1 kulce, to nawet z nemesisem tak byś musiał.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

nie wiem czy zostać przy mg36 czy qqb-95 kupic

Lepiej Qbb tylko jeśli będziesz zmieniał dodatki z mg36 to odrazu zaznaczam,że kolba stabilizacyjna zbytnio się do Qbb nie nadaje.

Później wkleje SS jak wygląda lunetka w Qbb,a jak w mg36,że mg36 przy Qbb to pryszcz.I tak propo 100% razy lepsze jest Qbb do zabijania z biodra czyli bez użycia celownika niż mg36.

Nie dość,że w Qbb ciut większy celownik to i grubsze ma linie.

screen154.jpg

Opublikowano

Lepiej Qbb tylko jeśli będziesz zmieniał dodatki z mg36 to odrazu zaznaczam,że kolba stabilizacyjna zbytnio się do Qbb nie nadaje.

Później wkleje SS jak wygląda lunetka w Qbb,a jak w mg36,że mg36 przy Qbb to pryszcz.I tak propo 100% razy lepsze jest Qbb do zabijania z biodra czyli bez użycia celownika niż mg36.

Nie dość,że w Qbb ciut większy celownik to i grubsze ma linie.

screen154.jpg

Dzięki pomogleś. Kupuję QBB.

Do zamknięcia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...