Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z logowaniem sie w league of legends

MrNick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Problem z logowaniem do lola dzień wcześniej mialem bana za afk i kiedy zblizal sie okres unbana to wyskoczylo to co na filmiku na dole jest filmik.Nawet na stronie nie moge się zalogować! PROSZE O POMOC! I tak mam tylko na tym koncie a go nie zmienie bo wydalem juz na niego ponad 200zł!

Tu Macie Linka Jak To U Mnie Wygląda

Opublikowano

Mi kiedyś pomogł relog/reinstall, zobacz dokładnie do kiedy ban;d

Opublikowano

A miałeś to samo? Ja to tylko ma na 1 koncie na innych wszystko lajt

Skoro masz tam link do suppa to dlaczego do nich jeszcze nie napisales. Watpie by tu reinstall cos pomogl bo to z kontem jest cos nie tak. Napisz poprostu do supportu, z dokladnie opisanym problemem i napewno Ci pomoga.

sstwc.jpg

Opublikowano

Skoro masz tam link do suppa to dlaczego do nich jeszcze nie napisales. Watpie by tu reinstall cos pomogl bo to z kontem jest cos nie tak. Napisz poprostu do supportu, z dokladnie opisanym problemem i napewno Ci pomoga.

Pisalem 2 dni temu i nic

Opublikowano

Pisalem 2 dni temu i nic

Ale nie dostales odp czy moze CI nie umieli pomoc? I takie pytanie, do jakiego supportu piszesz, bo polski ma czasem zwiechy na kilka dni i trzeba troche poczekac.

sstwc.jpg

Opublikowano

Ale nie dostales odp czy moze CI nie umieli pomoc? I takie pytanie, do jakiego supportu piszesz, bo polski ma czasem zwiechy na kilka dni i trzeba troche pocklinlem na link do lola i tam wypelnilem ankiete pisalem po polsku i zmienilem jezyk na polski

Opublikowano

Napisz tu

https://support.leagueoflegends.com/home

zrób konto, wypełnij wszystko nie ankietę i opisz problem. Jak tam napisałem odpowiedź dostałem po maksymalnie 3 dniach. Trzeba pamiętać, że oni mają dużo zgłoszeń.

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...