Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Hack Golden Dodaje On sm na ppl

Jasina2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już chciałeś dać keyloggera to mogłeś dać w jakimś exp bocie lub czymś co jest w ogóle możliwe do zrobienia :). Nie ma i nie będzie hacka który dodaje sm, na 100% jakiś wirus. Nie radzie ściągać

O jeju a jednak...-.-

https://www.virustotal.com/pl/file/d280c2fe5ffe512d4186dc7eb025c0139de6906d786ed7e4425d40ec0cf0aa4d/analysis/1367846968/

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Jak mi coś zginie to zgłaszam na policję i tak jak ktoś już napisał wypie^^laj z tym gównem bo nic takiego nie istnieje.

Ale chyba się nie postarałeś, nawet się nie odpala ze startem systemu. -.-

obraz24.png

Opublikowano

Panie bogaty zapomniałeś kupić coś bardzo ważnego a mianowicie słownik ortograficzny :D

A nie odbiegając od tematu to na keyloggera mi to nie wygląda ale na bota SM też nie bardzo więc, lepiej nie pobierać bo może naściągać shitu jak włączymy ten cały setup.

Opublikowano

To jest fake ludzie . Musiałbyś się tym hackiem podłączyć pod baze dany serwera globalnego na którym stoi metin polski lub jakoś oszukać kod strony lub znaleźć dziure w stronce. Daj filmik przestawiający że to działa to nie będzie hejtu w temacie.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Nie ma takiego czegos .. kontak z metkiem mam od 7 lat i nigdy sie z tym nie spotkalem .. a po 2 sm dostajesz od nich wtedy gdy oni dostana info ze wpłynęła im jakas kasa .. a nie za free :D pozdro i gf :D

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...