Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Urgot czy Sejuani?

wojtek19992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie kogo polecacie z tych 2 postaci? grałem urgotem jak był w rozdaniu i jest średni, ale ma ciekawą grę, sejuani przed reworkiem grało mi się bardzo dobrze, ale nie wiem jak jest po reworku i dodatkowo jest 2 razy droższa...

Opublikowano

Sejuani ma tą samą cene, zawsze byłą z 6k. Te dwie postacie to jak porównywać udyra i annie. Urgot to adc a sejuani to jugler. Z tych dwóch imo lepsza seju bo użyteczniejsza dla teamu:

-slow

-dash

-obszarowy stun

-jakieś tam dmg per sec

xxx

Opublikowano

Urgotem średnio można coś ugrać, chociaż może dać rade jeśli umiesz nim grać.

+ Dobry poke z Q na zainfekowanych zielonością przeciwników

+ Może rozwalić pozycjonowanie pojedynczemu wrogowi

+ Tarcza

+ CC

- Manożerny

Opublikowano

Jakbyście mogli powiedzieć, co WY byście kupili gdybyście mieli teraz kupić urgota czy jeszcze tydzien, połtora zbierać na sejuani :) i jakbyście mogli powiedzieć czym zmieniła się "taktyka" gry sejuani

Opublikowano

Jakbyście mogli powiedzieć, co WY byście kupili gdybyście mieli teraz kupić urgota czy jeszcze tydzien, połtora zbierać na sejuani :) i jakbyście mogli powiedzieć czym zmieniła się "taktyka" gry sejuani

Ogolem taktyka podobna, jak dla mnie tylko w zmienili i pasywke. W zbuffowali ze nastepny atak zada dodatkowy dmg magiczny, a pasywke znerfili ze slowa na jakis pancerz za uderzenie. Ale ja tez polecam Sejuani, Urgot w tym lolu nie ma szans by cos zwojowac.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...