Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naruto Arena Pomocy :)

Arkantos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Dobiłem dzisiaj w grze Naruto-Arena Sanina i mam dużo misji i nie wiem jak je zrobić itp. jak ktoś zna się dobrze na naruto-arena i na naruto wgl. To proszę pisać w temacie lub na gg : 44881287

Chodzi mi o to , że nie wiem kto to np. : Kage Ninja , Cloud Ninja itp. , ponieważ mam misję np. : Wygraj 10 razy przeciwko Kage Ninja. I nie wiem właśnie przeciwko komu mam wygrać . Jeżeli ktoś wie coś o tym to proszę pisać na gg , które podałem na górze , albo w temacie , ale lepiej na GG :)

Dzięki za pomoc .

Opublikowano

Kage ninja to chyba, któryś z kage. Kage to miano zasłużonego shinobi, który "rządzi" swoją wioską. Np. gaara - Kazekage, shinobi piasku.

Pokonanie któregoś z kage w tej grze może sprawić ci trudności.

Cloud ninja to ninja chmury czy jakoś tak. Pewnie to jest ninja z wioski mgły czyli np. Zabuza.

Nie jestem pewien czy wszystko napisane powyżej jest prawdą.

Opublikowano

Kage ninja to mogą byc też shinobi operujący cieniem(kage - cień), np. Shikamaru.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Napisze mi ktoś z was na GG ? To by ktoś mógł wszystko wytłumaczyć np. : Kage ninja - (Napisać kto jest kage ninja itp. ) Jak wam się chce :)) :)

Ale tak to dzięki :) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...