Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Jak zalatwic kolege nooba

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.Mam pytanko;Moj kolega to straszna lama,ma 6 lvl a specjalizacje...Szkoda gadac.Ok ale do tematu.On wyzwal mnie na pojedynek(Mam 12lvl i umiem grac malzaharem i nim bede grac)On bedzie gral masterem yi.Wiem,ze i tak go pokonam bo to straszna lama i nic nie kupuje w trakcie rundy :D Ale jak go zalatwic jak najszybciej?Wiem uscisk piekiel jak ma malo hp i ciagnac go pod wieze bo to noob i nie wie ze wieza go bije :D Ale co mam kupic zeby zalatwic go jak najszybciej?

Opublikowano

lama mówisz? napisz ze moze zrobić barona na 1lv masterem.A jak chcesz go jeszcze szybciej pokonać zrob malzahara FULL kryt xD

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Powinieneś nauczyć grać kolegę w tą grę. A nie, on nic nie umiem, dasz mu po dupie i zniechęcisz go do gry. To jest postawa noob'a.

Przynajmniej powiedz mu jak działają wieże.

Opublikowano

Przykro mi ale skoro twoj kolega to (lama), a ty znasz sie troche juz a nie chcesz mu pomoc tylko go wyzywasz na forum to jaki z cb kolega.

Zamykam bo zacznie sie spam.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...