Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OX WYWALA GRACZY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka to znowu ja napotkałem kolejny problem dotyczący ox a mianowicie gdy włacze konkurs ox gm normalnie wchodzi na mape i na niej jest lecz gdy chce normalna postac tam tepnac przez uriela to ja wrzuca na mape i po sekundzie wywala do m1 i nie wiem jak to naprawić. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ty teleportujesz swoja postac na Ox? czy ktos jak wchodzi to go wywala? Jesli tak to odblokuj port od Ox w PortMapie

"13099"

Masz dodana mape do "game99" ?

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Ty teleportujesz swoja postac na Ox? czy ktos jak wchodzi to go wywala? Jesli tak to odblokuj port od Ox w PortMapie "13099" Masz dodana mape do "game99" ?

Witam,

Problem wyglada w ten sposob: GM moze wejsc na mape ox i rozpoczac event, w momencie kiedy zwykly gracz chce wziac udzial w evencie wrzuca go na mape ox (przez chwile widac mapke) po czym momentalnie przenosi go do m1. Dodam, ze to dedyk.

Ps. Jak sprawdzic czy mam dodana mape do game99?

to jest moj map allow z game99

HOSTNAME: channel99
CHANNEL: 99
PORT: 13001
P2P_PORT: 14001
DB_PORT: 15000
DB_ADDR: localhost
MAP_ALLOW: 112 110 111 113 81
Z gory dziekuje za pomoc
  • 7 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...