Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jak się uporać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, borykam się z problemem od kilku dni, przedstawię Wam o co dokładnie mi chodzi:

Zakupiłem stronę "www" na xaa.pl, stronę założyłem- wszystko pięknie ładnie, niestety nie wiem czy wybrać silnik MyBB czy php by przemo, zależy mi na estetyczności forum i czymś szybkim- nowoczesnym. Próbowałem wszelkich sił z MyBB odnośnie motywów/szablonów- niestety nie mogłem znaleźć nic sensownego, na przemo jest dokładnie to samo. Bardzo prosiłbym o jakieś rady- może linki ? Tematyką jest San Andreas Multi Player- a dokładnie serwer samp, który właśnie projektuję. Mocno zależy mi na szybkich odpowiedziach.

Apropo- dobrze by było, gdyby silnik jak i szablon który myślę mi zaproponujecie był szybki- mówię tutaj o pogrubieniach, pochylności odpowiedzi, które użytkownicy będą dodawać. Wzorem coś podobnego do tego forum: http://sl-rp.pl/

Dziękuje, pozdrawiam.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o silnik ,wybierz MyBB - prosty,łatwy do ogarnięcia,ładne szablony.

Jeżeli chodzi o płatne to tylko IPB

Opublikowano

Proszę o jakiś ładny szablon- dokładnie tak jak napisałem to w opisie + jak wszystko skonfigurować aby pykało.

Opublikowano

Zauważ, że większość jest w językach różniących się od Polskiego, posiadają jakieś dziwne reklamy i Bóg wie co.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...