Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dobór broni

Hardy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj kupiłem Kradziony Super Szwajcar/ Gnatogryz Berniego w promocji. I czym teraz grać? Mam Uber Plecodrap z granatnikiem i celnością,a nie mam broni na długi. Ta broń to teraz będzie Kradziony Super Gnatogryz Berniego. Ale nie wiem, jaką giwerę na krótki. Super Szwajcar ma lepszy dźwięk i wygląd,ale Plecodrap granatnik. Rpg mam.

Opublikowano

Tak,ale 3 pociski to zawsze coś,gdy walcze z piechotą,to bum i leci w powietrze- taki granatnik jak MGL. Ogólnie kupiłem Szwajcara z promocji, tak nagle 7 zl z konta ubyło. Zrobię misje na broń,a dalej będę grał różnymi stylami: mg sr i mg lr, 2x mg sr. Do tego Uber Panzerpięść Fausta.

Opublikowano

Myślę, że Uber Plecodrapem. Ma granatnik, zawsze się przyda w trudnych sytuacjach ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

@ref

A btw. jakie eq dobre dla soldka natio do 10600F? Z promocjami

Opublikowano

Kup dzisiejszą promocję + LR Pistol (Super/Uber) + Granat. Taki zestaw bądzie bardzo dobry oraz tani - tym bardziej, że masz DotD ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...