Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 14-20 pkt za mecz !?

AszinoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema nie wiem dlaczego ale dzisiaj mam ,że dostaje tylko 14-20 pkt za mecz dodam ,że nie przegrywałem ciągle a potem wybiłem się winami bo słyszalem ,że czym więcej przegran to potem jak zaczyna się wygrywać to mnie pkt ale nie... bo dzisiaj po chyba 5 wygranej pod rząd dostałem tylko 15 pkt -.- i nie wiem o co chodzi Powinienem być już pretendentem ale tak to jeszcze muszę wygrywać ktoś wie o co kaman ?

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

NIc dziwnego. Ja za wygrana dostaje 11 , jesli wygrywam rankedy pod rzad to z meczu na mecz troche weicej, a spada -20. To i tak nic :) W diamencie i + , za wina masz 1-5 pkt a za przegrana -20 , wiec cieszmy sie, ze nam w miare to leci :)

Opublikowano

ja dostawalem czasem 7 a teraz po 20, za przegrana 14 xD

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Ale po co Wy piszecie, ile punktów Wy dostajecie.. On się zapytał dlaczego on tak mało dostaje, a nie Wy.

@t

Pewnie masz duże ukryte elo lub wygrałeś dużo gier z rzedu. I jak jesteś w I dywizji każdej ligi to przeważne od 80 pkt dostajesz po +10.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Może to własnie ma związek z przegranymi. Podobno (niech mi wtedy ktoś napisze, że nie piszę prawdy bo głowy nie dam) jak masz przewagę przegranych to dostajesz mniej pkt.

Opublikowano

Jeśli dostajecie po 4/5 a odejmuje wam po 20 to znaczy tylko że albo jesteście gdzieś wysoko z dywizja albo jest to dywizja I lub co bardziej prawdopodobne mecie Więcej Lose od Winow i tedy wam daje mniej a zabiera więcej i jedynym sposobem na odwrócenie tego jest wygranie kilku gier tak aby ta różnica pomiędzy Lose a Win była zerowa lub żeby było więcej winów :)

Opublikowano

Jeżeli grałeś przeciwko słabszym od siebie przeciwnikom to dostajesz mniej punktów, tak samo jak przegrasz ze słabszymi od siebie to odejmuje Ci więcej punktów. Jeżeli wygrasz z lepszym do siebie to masz więcej punktów i to samo jeżeli przegrasz z lepszym od siebie to Ci mniej zabiera.

Nowy system jest bardzo specyficzny i 70-80%* społeczeństwa LoL'a jeszcze go nie rozgryzło. Wystarczy dokładnie przeczytać FAQ dot. nowego systemu ligowego i wszystko się zrozumie. Ale tak jak wyżej wspomniałem te 70-80%* jest bardzo leniwym społeczeństwem, któremu nie chce się 10-15 minut poświęcić na przeczytanie tego tekstu, przeanalizowanie i zrozumienie go.

Odsyłam Was do tego:

https://support.leagueoflegends.com/entries/22951168-FAQ-systemu-ligowego-w-sezonie-3-gry-rankingowe-

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...