Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zakochałem się

Lolmicb1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem zakochalem sie w przyjaciółce od dawna ona wydaje sie tez mnie lubi w kinie z klasa bylismy przytulała się w autokarze chciała ze mn siedzieć na biwaku klasowym doszło między nami do stosunku ( wiadomo). Co jej powiedzieć / w jakich okolocznosciach spytac o związek za sensowne odp like

Opublikowano

Mam problem zakochalem sie w przyjaciółce od dawna ona wydaje sie tez mnie lubi w kinie z klasa bylismy przytulała się w autokarze chciała ze mn siedzieć na biwaku w klasie doszło między nami do stosunku ( wiadomo). Co jej powiedzieć / w jakich okolocznosciach spytac o związek za sensowne odp like

No i wiadomo, że temat jest dla picu. Zgłoszony i do widzenia.

Zwykła pomyłka pisanie z telefonu …

h3h3 śmieszny troll

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Zlap za dupe i powiedz jej ze chcesz miec ja na wylacznasc, dzwonisz i jest u Ciebie pod domem, mowisz ze chcesz dymanie to ma byc, a jak nie to powiedz ze koniec.

Opublikowano

Ha. Ha. Ha. Zabawne.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...