Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 3,5k zł

Total_SpiN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam zamiar za 2 miesiące kupować nowy komputer stacjonarny... Tutaj mam do was prośbę, czy moglibyście mi dać jakieś złożone przez was / kogoś innego komputery do 3500zł. Do czego potrzebny komputer? Gry, nagrywanie, rendering :) Będę się starał każdemu za pomoc dać Like & 5 w opisie !

Opublikowano

@UP

Może chce znać zbliżoną wersję komputera za 3500zł?

Zaraz pewnie mistrzu od skladania TrueFaith Ci cos zlozy, ale jak bedziesz juz kupowal to tez przyjdz, zeby Ci zlozyl, bo sporo moze sie zmienic w cenach.

Opublikowano

wtedy mogą być już nowsze, lepsze podzespoły które wejdą na miejsce tych, a te wyjdą ze sprzedaży( pozostanie tylko to co na magazynach)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Dokładnie, nie doczytałem że teraz nie kupujesz. Załóż temat w dzień zakupu (nie przesadzam, w przeciągu godziny może zabraknąć jakichś podzespołów), wtedy ceny będą aktualne i będzie pewność co i za ile bierzesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...