Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ręczna armata Harre'go.

GruszekPie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.Gram komandosem i dziś kupiłem Super ręczną armate Harrego unlmited.Dodałem do niej dodatek ''Podejdź 1''.Powiedzcie czy to był błąd czy nie.Ja chce tylko żeby ten pistolet nie był gorsza niż był na początku.A tak poza tym to raczej chcę go uzywać na dobijanie bo poza SRAH używam też snajperki.Czyli dokładniej:Czy ten dodatek zmniejszył obrażenia zadawane z daleka ?

Opublikowano

Zwiększa obrażenia zadawane na bliski dystans - nieznacznie, ponieważ modyfikacja jest na poziomie 1, ale zawsze coś. Na pewno nie zaszkodzi.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Nic nie psuje. Jak juz to ulepsza. O ile pamiętam to to ulepszenia zwiększa zadawane obrazenia na krotszym dystansie.(moze tez długim)

Opublikowano

Zwiększa obrażenia zadawane na bliski dystans - nieznacznie, ponieważ modyfikacja jest na poziomie 1, ale zawsze coś. Na pewno nie zaszkodzi.

Dzięki kolego za odpowiedź.Wiedziałem że to dodaje obrażenia na krótki dystans,ale nie wiedziałem tego czy to psuje obrażenia na daleki dystans.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...