Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] avatary zimowe

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie bo zeby zachowac 1 awatar z tych trzech trzeba zagrac 10 gier tak? Jesli juz wygram te 10 to pokaze sie jakis komunikat ze mam tego avatara na stale? bo mydaje mi sie ze juz mam 10 gier a w avatarach mam 2 te same znaki. Czy to oznacza ze juz go mam na stale? czy moge teraz zdobyc nastepne?

u1lc.png
Opublikowano

Jeżeli wygrasz 10 gier, to do 48 godzin powinien ci się pokazać w liście avatarów 2 ten sam avatar który "zdobyłeś" tyle że bez tego zegarka.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Ja wygrałem 10 gier i mam taki sam avatar tylko , ze bez zegarka. Jak zaczniesz inną serie to Ci chyba usunie odblokowany i będziesz musiał go zdobywać od nowa.

21515.jpg

Opublikowano

Ja wygrałem 10 gier i mam taki sam avatar tylko , ze bez zegarka. Jak zaczniesz inną serie to Ci chyba usunie odblokowany i będziesz musiał go zdobywać od nowa.

Jeśli zmieni avatar na inny z tych nowych i odblokuje ten 2, to tak, 1 mu zniknie.

@Top

Masz go już na stałe, jednak nie możesz kolejnych odblokować, wtedy 1 zniknie.

652601399840421198520.png

Opublikowano

A do kiedy to trwa ? Czas na zdobycie tego avatara ?

14 maja.

FAQ

Wybierz swoje plemię - FAQ

W trakcie wydarzenia związanego z Freljordem będziecie mogli na stałe odblokować ikonkę przywoływacza związaną z waszym ulubionym plemieniem. Na początku wydarzenia dostępne będą ikonki wszystkich trzech plemion. Wygrywanie meczów z użyciem ikonki zapewni punkty, które pozwolą na trwałe jej odblokowanie.

Jak odblokować ikonkę plemienia?

Po dziesięciu zwycięstwach odblokujesz na stałe ulepszoną wersję. To odznaka honorowa, zarezerwowana dla lojalnych członków plemienia.

Jakie gry liczą się w kwestii odblokowywania ikonek?

Wszystkie mecze z dobieraniem ludzkich przeciwników. Wliczane są w to zwykłe i rankingowe gry na Summoner's Rift, Crystal Scar, Twisted Treeline i Howling Abyss.

Gry niestandardowe i zwycięstwa przeciwko SI nic tu nie pomogą.

Do kiedy muszę odblokować pożądaną ikonkę?

Wydarzenie będzie trwać do 14/5. Zwycięstwa w tym czasie pozwolą dołączyć do plemienia.

Po zakończeniu wydarzenia znikną ikonki tymczasowe, więc upewnij się, że odblokujesz wcześniej wersję na stałe.

Co stanie się jeśli zmienię ikonkę przed osiągnięciem 10 zwycięstw?

Rozegranie gry z ikonką nowego plemienia wyzeruje wszelkie statystyki przy innych. Niefreljordzkie ikonki nie mają wpływu na postępy w zdobywaniu ikonki plemienia.

Ile po dziesiątym zwycięstwie otrzymam ikonkę?

Przyznanie ikonki wybranego plemienia może trwać do 48 godzin. O udanym zakończeniu procesu upewni cię pojawienie się w kliencie gry ulepszonej wersji ikonki.

Mogę odblokować więcej niż jedną ikonkę?

Nie. Możesz dołączyć tylko do jednego z plemion Freljordu, więc zastanów się nad wyborem.

W trakcie wydarzenia możesz zmienić plemię, wygrywając 10 meczów z ikonką nowego plemienia. Otrzymasz ją wtedy na stałe, ale stracisz ikonkę poprzedniego plemienia.

Wciąż nie rozumiem. Możecie podać przykłady?

Jasne. Oto kilka przykładów.

Przykład 1:

Morello wygrywa siedem gier dla Zimowych Szponów, ale potem zmienia zdanie i zwycięża raz ku chwale Avarosan.

Wynik - Morello ma jedno zwycięstwo na drodze do odblokowania avarosańskiej ikonki. Musi wygrać jeszcze dziewięć razy. Jeśli wróci do ikonki Zimowego Szpona, będzie musiał zwyciężyć 10 razy.

Przykład 2:

Phreak wygrywa 10 gier dla Mroźnej Straży, dołączając do plemienia. Następnie zwycięża 9 razy pod chorągwią Avarosan.

Wynik - Phreak wciąż jest członkiem Mroźnej Straży, ale ma 9 zwycięstw na konto Avarosan. Jeśli wygra jeszcze raz, używając tej ikonki, dołączy do plemienia i zmieni ikonkę.

Przykład 3:

ByronicHero zwycięża 100 razy pod rząd, ale za każdym razem zmienia ikonkę plemienia.

Wynik - ByronicHero nie odblokował żadnej ikonki, bo żadne plemię nie chce być kojarzone z kimś kto jest jak chorągiewka na wietrze. Nie bądź jak ByronicHero - dołącz do plemienia, żeby nie zostać na pastwie losu!

Opublikowano

Zobacz w profilu jak naciskasz na ten obrazek czy masz 2 takie samy obrazki tylko 1 z takim kółkiem a 2 bez, jeżeli masz bez tego kółka to znaczy, że go odblokowałeś na stałe, jeżeli nie masz odblokowane, a zmienisz obrazek to odrazu kończy ci się seria i musisz od nowa robic 10 winow

Opublikowano

Ja mająć ustawiony ten avatar wygrałem już dużo ponad 10 gier ( 20-30 ) i nadal mam ten walony zegarek..

TO trza wygrać z rzędu 10 czy jak ?

xcysiek_eune_105_3_logo.png

Opublikowano

Ja mająć ustawiony ten avatar wygrałem już dużo ponad 10 gier ( 20-30 ) i nadal mam ten walony zegarek..

TO trza wygrać z rzędu 10 czy jak ?

Musisz poczekać 48 godzin po tym kiedy wyrałeś/aś 10 gre.

1ze84zm.jpg

Opublikowano

A wytłumaczy mi ktoś, dlaczego mam już ten zimowy (bez zegarka), a nie mam wygranych 10 meczy pod rząd? Może po prostu muszą być wygrane 10, a nie pod rząd?

Pomogłem daj Lubię To

League Of Legends | ON | Eu N&E | Mid&ADC

Metin2 | OFF |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...