Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer za około 3000-3200zł

patis1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie było by lepiej włożyć pewniejszego XFX Core 550W? chociaż przy takim oc to i by deus 500w starczył. lepiej by dołożyć 30zł do Fortisa he1225.

up można by tak zrobic tylko to kosztem 7870 zamiast 7950

ahh ten mój zajedwabisty fanboyowski avatarek.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Crysis 3 na maksymalnych ustawieniach potrzebuje sprzętu w granicach 5k i ostrego OC żeby poszedł choćby ze spadkami

Opublikowano

Crysis 3 na maksymalnych ustawieniach potrzebuje sprzętu w granicach 5k i ostrego OC żeby poszedł choćby ze spadkami

Na maxymalne ustawienia najlepiej włożyć 2xTitan, aby grało się z ładnym FPS na wszystkich mapach.

Nie było by lepiej włożyć pewniejszego XFX Core 550W? chociaż przy takim oc to i by deus 500w starczył. lepiej by dołożyć 30zł do Fortisa he1225.

up można by tak zrobic tylko to kosztem 7870 zamiast 7950

ahh ten mój zajedwabisty fanboyowski avatarek.

XFX już się okazało, jaki jest pewny ;]

Zasila GIT, ale gorzej z chłodzeniem.

Opublikowano

2500k wyjdzie dużo taniej (sam CPU jak i mobo tańsze) jednak mniej wydajnie na pewno troszkę. Ogólnie to mi by wystarczyło OC 3350p/3470, a resztę w GPU władować

Opublikowano

Nawet do Titana czy HD7990 wystarczy nawet 3350p, tylko nieliczne gry ciągną na tyle CPU by pchać nie wiadomo co. Taki i5 moim zdaniem wystarczy póki co do grania we wszystko

Opublikowano

Dopóki gry nie przestawią się pod wielordzeniowość, już ma Crysisa 3 w którym i7 góruje wraz z FX'em 8350. Jak teraz władujesz w 2500k nic to nie zmieni, 4 rdzenie to po OC nadal 4 rdzenie ;p A tak to GPU będzie lepsza

Opublikowano

Może znajdę u siebie jakiś zasilacz albo chłodzenie :) Jaki zasilacz musiałby mieć moc, aby utrzymać i5 3470 z HD7970 z Turbo Boostem? I czy opłaca się kupować dysk SSD? I czy opłaca się kupować system operacyjny?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...