Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Marka motocykla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam takie pytanie jaki jest moto np. taki ktm exc 250 tylko żeby nie wymagało częstego remontu i żeby było w miare mocne +40km..?

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

A co jaki czas remont ? Chciałbym taki ostry silnik i wytrzymały..

Nie ma czegos takiego, albo moc albo wytrzymalosc..

Opublikowano

Jak chcesz taki silnik to kup sobie Bandita. Coś za coś, ale chyba z tego wszystkiego najlepszy będzie KTM, ja mam Yamahe FZ6 i jestem zadowolony.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Miałem YZF 125ccm i była spoko, miałem też R1 i też nie narzekałem, a co do Crossa to nie mam pojęcia, ale słyszałem, że świece słabe

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

tak wgl. Jest tu ktoś kto ma bądź ma doxzynienia z takimi typowymi moto 2/4t typu suzuki rm/rmz czy honda cr/crf i jak się mu to sprawuje?

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Ogarnij sobie Cr-kę chłopaki w supermoto sobie chwalą. Wiadomo silnik jak silnik wszystko będziesz wymieniał na czas to możesz troche pojeździć aczkolwiek co roku musisz w każdym wyczynowym motocyklu zrobić przegląd silnika.

Opublikowano

Ogarnij sobie Cr-kę chłopaki w supermoto sobie chwalą. Wiadomo silnik jak silnik wszystko będziesz wymieniał na czas to możesz troche pojeździć aczkolwiek co roku musisz w każdym wyczynowym motocyklu zrobić przegląd silnika.

No dobra Cr.. Tylko to 2t co mnie już zniechęca do tego , mieszanie itp.

Co ile mtg w takiej remont? :)

Ogólnie to też jeżdzę bardzo dużo po lasach takich torach drogach leśnych błotach itp. a co wiadomo jazda po lesie straż leśna , no i pyrkasz takim 2t to niby możesz im spierdolić ale i tak Cię słychać na odległość 1-3km minimum , no to Cię łatwo znależć a z tym się wiąże to że gorzej uciec , niby 4t też ma głoś ale to taki ostry i zanika :)

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

No dobra Cr.. Tylko to 2t co mnie już zniechęca do tego , mieszanie itp.

Co ile mtg w takiej remont? :)

Ogólnie to też jeżdzę bardzo dużo po lasach takich torach drogach leśnych błotach itp. a co wiadomo jazda po lesie straż leśna , no i pyrkasz takim 2t to niby możesz im spierdolić ale i tak Cię słychać na odległość 1-3km minimum , no to Cię łatwo znależć a z tym się wiąże to że gorzej uciec , niby 4t też ma głoś ale to taki ostry i zanika :)

4t nie jest wcale taki cichy pracują podobnie. Zawsze możesz kupić jakiegoś Husaberga, w sumie to to samo co KTM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...