Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze o pomoc

oreonas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc mój problem polega na tym iż po zrestartowaniu komputera samp [0.3x] crashuje się .

Zainstalowałem GTA SA potem dograłem sampa fajnie chodziło, zresetowałem komputer i crash po załadowaniu tego paska ..

Proszę o pomoc

Opublikowano

Masz jakieś mody powgrywane? Tylko na jednym serwerze się to dzieje, czy paru?

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Wiesz, mógł powgrywać jakieś mody cleo i to mu buguje, wystarczy je odinstalować : D

1374609758-U346826.png
Opublikowano

No to masz dwie opcje, reinstall, albo powiedz mi jaki to serwer, to sam obadam sprawę, czy to nie wina wiesz.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Ale tylko na jednym serwerze Ci tak się dzieje, czy wszystkich?

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Samp wymaga wersji bez patcha czyli jak masz aktualizacje samego GTA na wyższa wersje niż 1.0 to źle. Jednak jak ci poprzednio działało to problem może być inny. Mógłbyś dać kod Crash Report'u który ci wyskakuje po załadowaniu ? W necie możesz znaleźć opis błędu, który cię spotyka nawet na oficjalnej stronie samp'a masz o tym wzmiankę na której jest kod x16 i opis co jest źle z twoją grą oraz sposób rozwiązania problemu.

robus.png

Opublikowano

SAMP lubi się crashować przy zbyt dużych rozdzielczościach albo przez draw distance, zmień rozdziałkę na 1024x768x32 a jak to nie pomoże to zmniejsz o pare kresek draw distance w ustawieniach gta.

jeżeli nie pomoże to wybierasz serwery z kiepskimi streamerami obiektów które wywołują crashe :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...