Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Niedawno stworzyłem własny, prywatny serwer Minecraft FreeBuild Survival. Jest założony na craftserve, w związku z czym ma ograniczoną liczbę slotów (10). Pięć z nich jest już zarezerwowanych. Szukam czterech osób zainteresowanych grą na nim - Póki co na serwerze jest świetne towarzystwo, nie ma nie potrzebnych pluginów, a jedynie są ciekawe i przydatne. Na serwerze rozwija się ekonomia, walutą są szmaragdy, a dzięki nowemu, bardzo ciekawemu i prostemu pluginowi Shop można zakładać sklepy w oparciu o tą walutę. Oprócz graczy, szukam jednego chętnego na zostanie moderatorem, do jego obowiązków należało by m.in zakładanie cubboidów, pomoc mi, administratorowi w różnych pracach technicznych, oraz pilnowanie przestrzegania regulaminu. Wszystkich chętnych proszę o pisanie podań na adres: [email protected]

Podanie ma wyglądać następująco:

-moderator/gracz

-nazwa w minecraft (nick)

-jak długo grasz w minecrafta?

-2 screeny własnych budowli (nie jest wymagane, ale mile widziane)

-krótki opis doświadczenia z serwerami (w przypadku moderatora)

-co chciałbyś robić na serwerze? (nie ma pluginu Jobs, ale pytam ogólne, czy będziesz budować, kopać, czy zwiedzać itp.-jedynie w przypadku gracza)

-Dlaczego właśnie Ciebie mam dodać do White-listy? (czyli swoje niepowtarzalne cechy itd.)

-Kilka słów od siebie (jeżeli chcesz :D)

Podania przyjmuję do 19.05.2013r do godziny 24:00. Osoby, które dostaną się na white-listę zostaną powiadomione zwrotnym e-mailem. W przypadku braku chętnych okres ten może zostać przedłużony. Przez pierwsze dwa tygodnie serwer będzie bezpłatny dla nowych graczy. Po tym okresie będzie trzeba wykupić sobie konto na serwerze (kwoty będą bardzo niskie, bo jeżeli będzie grało 10 osób, to każdy będzie musiał zapłacić jedynie 2,50)

A więc na co czekasz? Wyślij podanie na adres: [email protected]

Szanowna administracjo MPC Forum, jestem tu nowy, więc proszę o wszelkie porady i uwagi dotyczące powyższego tematu. Za wszelkie błędy z góry przepraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...