Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Ban za "rasizm" , na ile ?

Mondego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Otóż szukam jakiejś tabeli z listą banów czy czegoś takiego, ale nie potrafię znaleźć. Chodzi mi o to, na jak długi czas można otrzymać bana, za różne "przewinienia".

Dajmy na to za rasizm , a teraz inscenizacja : "Omg , why polish are so stupid, hitler my boss !!!" . No i powiedzmy, że to jest ten "rasizm" i moje pytanie brzmi następująco :

Za takie coś na ile można dostać bana ? Dostał ktoś może za rasizm bana ? Z góry dzięki za odp.

91.jpg

Opublikowano

Rozumiem. Po prostu nurtowało mnie to zagadnienie, gdyż sam do końca nie wiem co ludzie biorą za "rasizm".

91.jpg

Opublikowano

Tak, natomiast można napisać to nazwisko ze spacjami między literami i wtedy już nie będzie ocenzurowane. Czy wie ktoś coś jeszcze na ten temat ? Proszę o odpowiedzi.

91.jpg

Opublikowano

Bodajże za serie banów tego samego rodzaju przykładowo jak będziesz leavował co każdą grę hmm... no powiedzmy 10-15 razy pod rząd to co kilka tych leavów będzie ban na coraz dłuższy okres aż w końcu perm. Oprócz tego jeśli wykryją jakieś nielegalne oprogramowanie którego używasz żeby się "wspomóc" :) Wprawdzie jako takich cheatow do LoL`a nie ma ale mini hacki juz sie pojawily. Osobiscie nie zmieniaja one duzo ale hack to hack czyz nie?:) POZDR

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...