Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamek

sebek5251

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zamku, to możesz zrobić salę balową hehe, jakąś salę z obrazami itp. A pomysł z tunelami jest fajny :)

Serwer SURVIVAL + działki w mieście

IP: s1.minesrv.pl

Zapraszam!

Opublikowano

To zamek na gildie czy na wygląd zacznijmy od tego nikt nie wymienił bardzo ważnej fosy która ładnie na pewno będzie wyglądać dodaj jakieś wierze zrób salę modlitewną magazyn fajnie by też wyglądało coś w stylu podziemnych wód wokół jakieś fontanny http://imageshack.us/f/839/20130318185933.png/ ja zrobiłem na swojej mapie takie ładnie wyglądają z dołu również jakieś epickie wejście przez fosę (jakieś drewniane fajne) komnata gdzie zabijali ludzi i zdrajców oraz podziemne więzienia liczę na Like :D

PS Jak chcesz mogę jeszcze pomyśleć nad tym co jeszcze zbudować.

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

Wpadłem jeszcze na jakąś zbrojownie z automatycznym zakładaniem zbroi

Jeszcze pomysł trudny do zrealizowania ale przy bedrocku gdzieś tak od 10 poziomu w dół coś podobnego do piekła gdzie bd lawa ogień i na końcu tego enchant table Podobają się pomysły ??

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

ładny magazyn, sale z okraglym stolem, jakis pokoj krola, ?salon? taka sala z czerwonym dywanem i tronem, pokoj czarownicy albo coś, wieże z uwięzioną księżniczką

Opublikowano

Oczywiście możesz postawić salę tronową, sufit wsparty kolumnami, w efekcie końcowym ładnie to wygląda, poustawiać żyrandole typu (screen: http://imageshack.us/photo/my-images/832/screenqe.png/ można je fajnie powiększyć), na ścianach pozawieszać róźne stroje w ramkach. Można zbudować jakieś pokoje dla różnych ludzi, np. skryby, kartografa czy biskupa :) Kolega kilka postów wyżej napisał o więzieniach - świetny pomysł. Chciałem o tym napisać, ale za późńo. :) Na pewno fajnie wyglądały by takie katakumby pod zamkiem.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

Hahahahhh a mi sie nie chcialo konczyc zamku... wiec ma puste mury, 4 wieze ogrod dla swin i koni jak bd. 1.6 :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

farme trzciny, zboża, ziemniaków, marchewkek,arbuzów,dyń, pokój do enchantu, pokój alchemiczny, expiarke, farme brodawek,

Opublikowano

Zbuduj pod zamkiem kanały taki labirynt (przydatne na serverach)

tak jak już ktoś pisał to zbuduj farmy najlepiej automatyczne tak że jednym przyciskiem wszystko zbierasz i masz w skrzynce ;)

Opublikowano

zamek z flagami i pokojami i wszystkim!

Jesli pomogłem daj +

Motywuje do dalszej pomocy innym...

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...