Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Potrzebuje 50 RP! Co robic?!

Santiago#8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Potrzebuje 50 rp a dokladnie 41. Nie chce kupowac PSC za 20 zl. Nie wiem co w takiej sytuacji mam zrobic... Macie jakis pomysl?

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Prawdopodobnie jest coś takiego,że robisz(w programie) lub rysujesz np. jakąś postać z gry i wysyłasz go do Supportu wtedy oni ci mogą dac te RP ale nie zawsze to działa no i oczywiście nie może być ten obrazek ściągany z internetu,ponieważ już slyszałem o takiej sytuacji,że ktoś chciał wysłać fotke kogos,aby dostać te RP ale w Supporcie sie obczaili,że to z neta ściągane było

SW5tYXRlb19fX2V1bmVfX181NjFfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

napisz do supportu, wyśli im jakiś rysunek/wiersz dot. LoL'a i napisz im, że brakuje ci 40 rp (nie pisz, że to z wyprzedaży bo nie dadzą !!!)

@up szybszy ;<

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Nie masz szans.

Bzdury piszesz, Riot może dać maxymalnie jednorazowo 60 darmowych RP, jeśli się narysuje jakiś rysunek związany z LoL'em.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Dzięki wszystkim tym którzy mi pomogli z tym problemem. Napisałem w niedziele do supportu i o dziwo napisali mi na drugi dzień. Dostałem te RP :). Temat mozna juz zamknąć.

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Bzdury piszesz, Riot może dać maxymalnie jednorazowo 60 darmowych RP, jeśli się narysuje jakiś rysunek związany z LoL'em.

Maksymalnie daje 30, nie 60 :)

Na prosbe autora zamykam.

EDIT@

To troche dziwne :O ale ok. Gratulacje.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...