Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co się bardziej opłaca

thomanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy czym chcesz bardziej Grać ; )

Jak Pomogłem Daj Plusa to nie boli :)

Żeś mu pomógł...

Generalnie sprawa taka. Główną myślą gry, jest zdobycie jak najwyższego tieru X. Jeżeli już go zbadasz, raczej wypadałoby by go kupić. Pozatym, ja nie mogłem się doczekać aż wreszcie dosiądę swoją X, bo na początku gry o tym marzyłem. Jednak X ciągnie za sobą koszty, kupna i utrzymania. Jeżeli masz poco kupować i stać cię na to, radzę IS-a. Jednak T32 też tanie nie jest i na nim nie zarobisz. Pozatym jest to troszke ulepszony T29 (więcej Hp i lepsza wieża). Moim zdaniem, jeżeli jesteś w klanie, jest to twoja pierwsza dycha i chcesz, kupuj X !

Opublikowano

Żeś mu pomógł...

Generalnie sprawa taka. Główną myślą gry, jest zdobycie jak najwyższego tieru X. Jeżeli już go zbadasz, raczej wypadałoby by go kupić. Pozatym, ja nie mogłem się doczekać aż wreszcie dosiądę swoją X, bo na początku gry o tym marzyłem. Jednak X ciągnie za sobą koszty, kupna i utrzymania. Jeżeli masz poco kupować i stać cię na to, radzę IS-a. Jednak T32 też tanie nie jest i na nim nie zarobisz. Pozatym jest to troszke ulepszony T29 (więcej Hp i lepsza wieża). Moim zdaniem, jeżeli jesteś w klanie, jest to twoja pierwsza dycha i chcesz, kupuj X !

Odezwał się.

Niech wybierze co chce. Wiem że X jest lepsza ale jak woli VIII to niech kupi VIII... :)

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Napisałeś 5 słów i wołasz o plusa... Nie da się tutaj wykazać niczym więcej, szczególnie na +. To tylko dobra rada, podpowiedź, zrobi jak zechce.

Opublikowano

Dobra błąd..

Ale gdybyś nie zauważył nie każdy musi od razu kupować X jak by chciał Kupić VIII :)

A W dziale czołgów W co bardziej iść Leopard I czy E50M ??

Dam +

"Zależy czym chcesz bardziej grać" :)

Opublikowano

Dobra błąd..

Ale gdybyś nie zauważył nie każdy musi od razu kupować X jak by chciał Kupić VIII :)

A W dziale czołgów W co bardziej iść Leopard I czy E50M ??

Dam +

Leo - celniejszy i mobilniejszy ale mniej opancerzony. Mka mniej celna ale nadal snajper, wolniejsza, bardziej opancerzona i perfekcyjny taran.

76561198001815076.png
Opublikowano

Hahaha :D Dokładnie Ciachox :P.

A tak do tematu. Wydaję mi się że Leopard troszke lepszy niż ta E50M. Jest mobilniejsza, działo ma prawie identyczne, a nawet bardziej szybkostrzelne.

Opublikowano

ale E50M sniper ;)

Więc wole snipera ale też pójde w Leo :)

Leo to też snajper. Obczaj sobie jego parametry celności.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...