Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Minecraft Forge - proszę o pomoc.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem z Minectaft Forge. Po instalacji mam blackscreen, wyskakuje to coś co powinno się ładować, i ciągle 0%. Chcę wgrać mody do 1.5.2 (Dynamic Lights, Battlegear i Utility Mobs). Najlepiej jakby ktoś kto się na tym zna posłał gotowca .jar bo ja już nie wiem, robię wszystko tak jak pokazują na YT, i dalej nie działa.

Opublikowano

No nic nie zmieniałem, launcher oryginalny pirat ^^, od kumpla. Może pośle mi ktoś gotowego .jar reszte wgrać umie, przerzucić do folderu mods, to nie problem (może być też instalka ^^).

Opublikowano

Bo pamiętaj że w forge też jest plik META INF którego nie wolno usuwać, tylko ten co był w czystym minecraft.jar trzeba usunąć!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po 1 jak już mimi powiedział/ała sprawdź czy skasowałeś folder ''META.INF" w minecraft.jar

Po 2 korzystaj z oryginalnego launchera z minecraft.net (jeśli nie masz premium klikaj po prostu ''Play Offline")

Po 3 Forge nie działa z nie którymi modyfikacjami i może być potrzebny ModLoader (Takich modyfikacji jest naprawdę mało, ale jednak są).

Mam nadzieję ze mogłem Ci pomóc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...