Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DOTPAY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie gdzie lepiej skorzystać by miec najwiekszy zysk typu dotpay

prosil bym o jak najlepsze hmm jak to nazwac firmy ktora udziela takie korzysci jak dotpay

prosze o bezposrednie linki i zeby byly najwieksze kozyci dla mnie podkreslam to ze bedzie to na firme anie na osobe prywatna

4444

Opublikowano

Dotpay jest chyba najlepsze. Ja osobiście używam dotpay i nie narzekam, nie musisz martwić się też o podatek i te sprawy. :)

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Dotpay jest chyba najlepsze. Ja osobiście używam dotpay i nie narzekam, nie musisz martwić się też o podatek i te sprawy. :)

Podatek od SMS każda firma ma obowiązek odprowadzać w własnym zakresie, nie tylko dotpay. Z tego co wiem Dotpay spóźnia się w wypłatami środków - mimo tego że ten proces trwa bardzo długo (od pierwszego wysłanego sms musi minąć miesiąc, po którym dostajesz list, który odsyłasz i czekasz minimum 3 tyg na kasę - w homepay czekasz tylko tydzień od momentu wysłania listu).

osobiscie korzystalem z homepay , homepay.pl oprocz polskich sms maja tez zagraniczne.

Ja osobiście tez polecam Homepay. Co do zagranicznych SMS to nie jest z nimi tak kolorowo... może wydaje się że stawki są duże ale... czekamy na kasę od 30 do 90 dni (zależy od kraju) i musimy od tego jeszcze w własnym zakresie odprowadzić podatek! Podatek w przypadku KAŻDEJ firmy jest automatycznie odprowadzany tylko za SMS w obrębie Polski - wymaga tego od firmy nasze kochane prawo.

Informacje które podałem posiadam od obu firm po licznych rozmowach z pracownikami oraz z rozmów z innymi administratorami serwerów Metin2 - są sprawdzone.

Opublikowano

a na tym home pay jaka jest pobierana stawka jesli np bedzie 1zl to biora ile ? z tego % bo nie widze nigdzie tego

4444

Opublikowano

a na tym home pay jaka jest pobierana stawka jesli np bedzie 1zl to biora ile ? z tego % bo nie widze nigdzie tego

NIBY 48% dla Ciebie lecz nie bez powodu wcześniej napisałem 50% a teraz użyłem słowa "NIBY" :P.

0pbarrK.jpg

Opublikowano

NIBY 48% dla Ciebie lecz nie bez powodu wcześniej napisałem 50% a teraz użyłem słowa "NIBY" :P.

0pbarrK.jpg

to na dotpayu chyba lepiej bo jesli na firme to mam 55% dla siebie a jesli osobe prywatna to 50%

4444

Opublikowano

No masz jeszcze PayMedia, CashBill, ProfitSMS. Nie mam jednak informacji na temat tych firm.

Opublikowano

tylko ja chce pewna firme jak i zarow zeby jak najmniej brali i zeby byly jak najlepsze warunki dla mnie poniewaz to wszystko bedzie na firme ;)

4444

Opublikowano

ok ziomek , podali Tobie uzytkownicy te firmy ktore znaja , opisali jak dzialaja , dalej nie pasuje.To moze zaloz sobie wlasna , ktora bedzie to obslugiwala i niech robi to dla Ciebie za darmo... jestes zbyt wybredny. Zadna firma nie da Tobie 90% z tego wzgledu ze nie bedziesz osoba prywatna, tylko jako FIRMA. Inkscape podał firmy , poszukaj sobie informacji na wlasna reke.

@TOP

Polecam homepay.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...