Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PPA - gdzie?

Varen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co zrozumialem w jednym temacie to PPA jest to wrzucanie plikow na jakis tam hosting, a potem jest kasa za pobieranie, tak?

To prosilbym was o podanie najlepszych hostingow gdzie zarobie duzo w niedlugim czasie, neta mam dobrego to moge wrzucac wszystko.

Opublikowano

Ehh.. ty nie zakumałeś o co chodzi.PPA to jest wrzucanie najczęsciej fake plików a nie gier itp. Do tego dochodzi strona,pozycjonowanie i reklamowanie.

Ale na dobry początek do sharebay.net

Na PW moge ci pomóc za ref'a

Opublikowano

AstroCash jest jak najbardziej opłacalne .

Za pobrania chyba dostajesz najwięcej kasy .

Przykładowo z Polski na Firecash miałem 0.74 centów ,a na AstroCash nawet z polski 2$ potrafią się trafic .

W sumie na FC już nie zarabiam chociaż mam na koncie 4.27$ ,ale to za 11 pobrań tyle mam na AC o wiele więcej kasy bym miał ,więc na AC zaczynam od dziś przygodę blog założony + konto na dailymotion.com z filmikami i 46 klików jak narazie od południa ,ale 0 pobrań póki co ;) .

Początki są zawsze trudne ,ale później wystarczy że nic nie będziesz robic a i tak zbijac sporo kasy będziesz tylko na początku musisz dużo pracowac 1-2 godz dziennie ;)

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...