Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Powrót?

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam konto na LoLu gdzieś tak od tamtego roku, ale mam dylemat dlaczego?

Na Weście, pełno ludzi tych negatywnych spotykałem niż pozytywnych na piątkach, przez co odechciewało mi się grać. Drugim problemem był dobór przeciwników, bo w mój team często był słaby, a przeciwny to byli wyjadacze.

I tu mam najwięcej wątpliwości, co do doboru przeciwników. Bo nie wiem czy grać znowu na Twisted Treeline, czy dać szansę Summoners Rift?

Opublikowano

5v5 to w sumie główny tryb gry. I tam polecam grać. Na innych trybach ludzie często nie grają na poważnie.

Jeśli chcesz jakiś w miarę wyrównany poziom, to trzeba grać rankedy.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Niestety właśnie problem w tym, że nie dobiłem do 30stego poziomu, mam ledwo 14sty. I tu mam właśnie problem przez ten dobór przeciwników.

Arcymistrz
Opublikowano

Jeśli nie zależy Ci na widoczności winów w profilu graj przeciwko botom. Jeśli chcesz to próbuj też 3v3, bo jak masz słaby team, to szybciej przegrasz, a tam też idzie grać.

Jednak na tym lvl graj 5v5, najlepiej z kolegą z 30 lvl, wtedy dobierze Ci lepiej.

Opublikowano

@Why.

Było tak że jeden z kolegów miał 30sty LVL, ja zaczynałem expić a inny miał gdzieś tak 20 któryś LVL. No i jakoś dawaliśmy radę. Problem w tym, że nawet na botach ludzie byli jacyś nie teges. Ciągle mam w pamięci docinki o rodzicach od ludzi z zagranicy. ;/

Opublikowano

@Why.

Było tak że jeden z kolegów miał 30sty LVL, ja zaczynałem expić a inny miał gdzieś tak 20 któryś LVL. No i jakoś dawaliśmy radę. Problem w tym, że nawet na botach ludzie byli jacyś nie teges. Ciągle mam w pamięci docinki o rodzicach od ludzi z zagranicy. ;/

Takie community, jak ktoś będzie tak robił to go bloknij, nie ma po co sobie nerwów psuć.

Najlepiej graj 5v5. Co do słaby teammate, tym większa będzie różnica winów na lose tym lepszych będziesz dostawał przeciwników jak i sojuszników.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Mam tylko nadzieje że teraz lepiej mi pójdzie, gdybym chociaż po kilka gier na dzień grał. Może kiedyś tej 30stki się dorobię.

Opublikowano

Graj solo queue na summoner's rift, jak flejmują to ignoruj. Byłoby też dobrze gdybyś dobrych streamerów podpatrywał aby nabrać umiejętności. Jak masz skilla i nie flejmujesz oraz niema flejmu w lobby to na weście nikt Cię nie sflejmuje(no chyba że enemy za to że jesteś za dobry). Na botach jest najwięcej trolli, neo itp. itd. Może nawet lepiej gdy się gra samemu bo czasami gra z kolegami może się skończyć tylko na flejmowaniu innych z drużyny jak są niewiele gorsi albo coś skomentują.

Opublikowano

Ja tam najczęściej grałem Ashe, i jako tako umiem nią grać, tylko z ultą czasami kiepsko mi wychodziło. :D

Ale kusi mnie, by pozbierać punkty zasług i kupić Lissandrę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...