Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

★ SERWER DLA YOUTUBEROW ★ YOUTUBOWA ROZWALKA ★ NO-PREMIUM ★

Koksu5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! Ja jestem BrejdaKK i chciałem was zaprosić do składania podań na serwer YouTubowa Rozwalka!

Z góry informuję o co tu chodzi. Chodzi mianowicie o to że każdy grać gra na wyznaczonym przez nas (adminow) terenie,

oraz rozbudowywać się i prowadzić zwykłe minecraftowe życie. Serwer nie jest natomiast stworzony dla każdego.

Do zabawy mogą dołączyć wszystkie osoby posiadające konto na YouTube.pl oraz min. 5 filmów.

Myślicie sobie że to kolejny nieudany pomysł? Zaskoczymy was, jest to coś bardzo ciekawego i nie ma innej opcji ! :).

Na serwer uczęszcza już pewien sławny YouTuber który jest jednym z głównych prowadzących.

Głównymi prowadzącymi (administratorami) na serwerze są:
- XS0nik

-TheMarexPL

-Brejdakk (ja)

========================================================================================================

Chciałbyś dołączyć do naszego serwera i nagrywać z niego serię?

To proste, nagraj audio-log dlaczego chciałbyś się znaleźć na serwerze.

W audio-log'u odpowiedz na pytania podanie poniżej:

[1.] Ile masz lat

[2.] Jak się nazywasz (tylko imię :>)

[3.] Dlaczego chciałbyś zagrać na naszym serwerze.

[4.] Opowiedzieć coś o swoim koncie na YouTube.pl

[5.] Opowiedzieć coś o swojej osobie/charakterze itp

Pamiętaj, odpowiedź nie musi znaleźć się na kamerce lecz jako odpowiedź video pod filmem marka który

znajdziecie pod tym adresem :

http://www.youtube.com/watch?v=GSW3h5YYUqo (Marek przeprasza za jakość :>)

==============================================================================================================

Chciałbyś dowiedzieć się więcej? Prosiłbyś o kontakt?

Pisz na skype : themarexpl.official

================================================================================================================

Zapraszamy do składania podań !

===================================================================================================================

#karaczanmoimbogiem

Opublikowano
[1.] Ile masz lat: 15

[2.] Jak się nazywasz (tylko imię :>): Kamil

[3.] Dlaczego chciałbyś zagrać na naszym serwerze?: Dlatego ,że lubię serwery tego typu

[4.] Opowiedzieć coś o swoim koncie na YouTube.pl: Moje Konto youtube nie ma filmów ,ale ma 30 widzów także lipy nie ma niektóre kanały maja 10 filmów i 0 subów.

[5.] Opowiedzieć coś o swojej osobie/charakterze itp: Jestem osobą ograniętą , jestem koleżeński , nie grifuje , ograniam dobrze ortografie .

Jeżeli pomogłem daj like oraz kliknij na miniature poniżej:
cc3f830237433ec121773071f9901651.jpg

Opublikowano

[1.] Ile masz lat: 15

[2.] Jak się nazywasz (tylko imię :>): Kamil

[3.] Dlaczego chciałbyś zagrać na naszym serwerze?: Dlatego ,że lubię serwery tego typu

[4.] Opowiedzieć coś o swoim koncie na YouTube.pl: Moje Konto youtube nie ma filmów ,ale ma 30 widzów także lipy nie ma niektóre kanały maja 10 filmów i 0 subów.

[5.] Opowiedzieć coś o swojej osobie/charakterze itp: Jestem osobą ograniętą , jestem koleżeński , nie grifuje , ograniam dobrze ortografie .

Czytałeś ? Minimum 5 filmów i nagranie filmu dlaczego ty chcesz być na serwerze!
Opublikowano

Szczeze pomysl jest tylko abyscie sobie nabili widzow na innych ludziach sprobujcie np normalnie zdobyc widzow a nie robicie serwery bez powodow

Opublikowano

Szczeze pomysl jest tylko abyscie sobie nabili widzow na innych ludziach sprobujcie np normalnie zdobyc widzow a nie robicie serwery bez powodow

Nie, jest to całkowicie inaczej...To my wraz z Sonikiem oraz resztą (ci co to organizują) próbujemy pomóc tym słabszym... ;)
Opublikowano

Zapraszamy, miejsc jest coraz mniej !

Szkoda że trzeba nagrać odpowiedź video

Inaczej nie ogarniemy, czy nie jest ktoś jakimś dzieciakiem...Bierzemy ogarniętych ludzi, a nie 10 letnie dzieciaki ;P Dlatego trzeba nagrać video (audiolog, jakiś 4fun filmik, piosenka co chcesz ;D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...