Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Konkurs: najzabawniejszy screen!

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby fajnie ale co ty i antix wiesz o silku ? jak możecie oceniać sc ?

Myślę, że do oceny najzabawniejszego screena nie będzie potrzebna nam jakaś głębsza wiedza. Poza tym mamy jeszcze Xantera.

Opublikowano

Aha Xanter były modem silka mówi że ten sc jest najlepszy i ten wygrywa. Niby wiedza jest nie potrzebna ale są takie bugi znane gracza silka które łatwo zrobić i śmiesznie wygląda efekt a zrobienie buga jest banalne.

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Aha Xanter były modem silka mówi że ten sc jest najlepszy i ten wygrywa. Niby wiedza jest nie potrzebna ale są takie bugi znane gracza silka które łatwo zrobić i śmiesznie wygląda efekt a zrobienie buga jest banalne.

Możliwe. Ale tutaj nie chodzi o to, kto najlepiej wykorzysta bug, ale o to, komu uda się uwiecznić najśmieszniejszy moment. :)

Opublikowano

Tutaj chodzi o efekt wizualny a nie czy danego buga łatwo zrobić. Równie dobrze może wygrać zwykły screen z śmieszną sytuacją z "gry wzięta".

76561198001815076.png
Opublikowano

Domyslam sie ze zadne edycje w programach graficznych nie wchodza w gre?

W sumie o tym nie pomyślałam... ale wydaje mi się, że sprawiedliwiej będzie zostawić 'nagi' screen. Chciałabym, aby szanse były wyrównane, a jak wiadomo nie każdy ma dryg do obróbki graficznej. Niemniej planuję w bliższej bądź dalszej przyszłości zrobić coś, co zrobił kiedyś Pawlak - czyli po prostu dać Wam możliwość wyboru/wymyślenia swojego konkursu. Jeżeli ludzie będą chcieli coś związanego z grafiką na pewno coś takiego się odbędzie. :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam za off top etc (spam)

ale w regulaminie nie ma nigdzie napisane ze jesli bd za malo zgloszen konkurs bedzie uniewazniony a regulaminu nie mozecie zmieniac a wiec konkurs powinien sie zakonczyc i powinny zostac wybrane najlepsze prace z tego co tutaj jest

6. W razie potrzeby zastrzegam sobie prawo do zmiany/uzupełnienia regulaminu, jednocześnie nie działając na niekorzyść użytkowników.

7. W konkursie muszą wziąć udział minimum cztery osoby.

Opublikowano

Miyoshi czyli nie wchodzi w grę obróbka screenu, tak aby wyszło śmiesznie np. wklejenie postaci z skill'a na jakieś śmieszne zdjęcie realne? Nie mam niestety dostępu do tej gry ;x

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Miyoshi czyli nie wchodzi w grę obróbka screenu, tak aby wyszło śmiesznie np. wklejenie postaci z skill'a na jakieś śmieszne zdjęcie realne? Nie mam niestety dostępu do tej gry ;x

Raczej nie. :) Wolałabym, aby był to screen z gry bez obróbek graficznych.

UWAGA!

Dodatkową nagrodą za pierwsze miejsce jest konto sBota doładowane na miesiąc! Także wykażcie się. ;)

Opublikowano

@UP

Dajesz z własnej kieszeni ? xD Blue nie da się zmienić nicku ? Tylko black lub gold yep ?

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

@UP

Dajesz z własnej kieszeni ? xD Blue nie da się zmienić nicku ? Tylko black lub gold yep ?

Konto daje pewna osoba z forum ;) tylko black i gold zmienia nick

1373700515-U207193.jpg
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...