Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dodatki mechanik

BOMBA-01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Co według was zmienić w swoich dodatkach na mechaniku? Obecnie mam MP5 z amunicją WWZ, celownik M145, kolbę stabilizującą i lufę zasięgową(wszystko dodatki wylosowałem na forever:) ). Jaki pistolet wybrać, bo ten M9 jest trochę słaby. Na wszystko musi starczyć 7,5k fundsów, bo niedługo kupie G53.

Opublikowano

Celownik zmień na reddota bo m145 na inżyniera jest niepotrzebny bo na dalekie odległości po 10 strzelasz. Reszta tak jak up a pistolet mp443 nawet zwykły lepszy od M9.

Opublikowano

Pistolet P226 ale jest troche droższy, jak oszczędnie to MP433.

BTW nie kupuj G53 bo to takie MP5 z gorszym odrzutem :)

Obrażenia prawie takie same, różnicy wielkiej nie ma.

Dodatki to bym dał o większej pojemności bo jak wiadomo większość broni PM ma małe magazynki.

Lufa i kolba ta co masz jest wystarczająco dobra

Opublikowano

wycofali najlepsze wg mnie magazynki piranha i teraz nie ma nic lepszego dla mecha jak WWZ.

Myślałem nad viperkami, ale one dodają DMG tylko na większe dystanse, a na takie raczej nikt z mecha nie wali.

Zostwa te WWZ, lufę bym kupił na Twoim miejscu predator jakbyś miał luźną kasę, ale tak to ta zasięgowa może zostać.

Powiedz mi jak Ci się sprawuje m145 w tej mp5?

Czy nie lepiej byłoby z reddotem?

A i jeszcze jak wbijesz lvl, to możesz kupić sobie kolbę thunderbolt, jak dla mnie fajnie się sprawdza do tej mp5.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Koledzy Up zgadzam się ja jestem szczęsliwy bo jak był jeszcze pakiet z mp5 to kupiłem

i jestem zadowolony czemu?

teraz w pakietach sa jakies tam pistoleciki a w tym zestawie był mp-443 elite ;)

Opublikowano

Mam g53 i mp5. Lepszy jest znacznie g53 i ma wlasnie duza roznice niz mp5. Mam mp-443 elite i rexia, mysle, ze te dwie sa dobre. co do magazynków piranha mam pytanie: co one dawaly?

Opublikowano

Ja ci polecam viperki, thunderbolt'a i predatora.(sam tak gram) a celownik do jak lubisz ja cisnę z reddotem. A jako bron zapasową m1911 elite pistolet-kosiara

Opublikowano

Z luf moze być też precyzyjna. Ciupam nią i jest gites nawet bez kolby stabilizującej (mam precyzyjną). Też jade na WWZ i ludzi na odległosci do 90m spokojnie daje rade ubić na mechanicznym celowniku.

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Opublikowano

Rób wszystko pod zasięg i precyzje + cel holograf + MP ELITE

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Zakup pistolet: MP443 (1k funds), dokup RedDot (3k funds) oraz amunicje viper (4k funds).

Razem wynosi to ~8k funds więc cena bliska podanych przez ciebie funduszy. Są to bardzo dobre i przydatne dodatki, pomogą ci, gdy już zakupisz G53

Opublikowano

MP5 - mniejszy odrzut, mniejszy damage

G53 - większy odrzut, większy damage

Nie pieprz kanapki, proszę Cię.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

I odrzut wcale nie jest tak sporo większy jak go malują. Naprawdę minimalnie. Jeśli ogarniasz mp5 bez dodatkow, to dasz rade g53

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...