Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

{HOT} TetriMc 1.5.2 Pluginy Poszukiwanie Administratorów

szymonkokosz3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa:

TetriMc

Adres:

178.19.107.211:25603

Wersja:

1.5.2

typ:

No-Hamachi

wl:

Nie

sloty:

10

moby:

Tak

potwory:

Tak

pvp:

Tak

pluginy:

Są pluginy, są

ekipa:

kokosz3, Tveter99

dodatkowe-g1.png
Szukamy Administratorów
1. Imię:
2. Wiek :
3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer :
4. Czy masz Skype:
5. Nick z MINECRAFT:
6. Czy będziesz nagrywać odcinki z serwera ??:
7. coś o sobie:
Szukamy też Administratorów na SkyBlock oraz Hardcore!!

Sygnatury brak.

Opublikowano

1. Imię:Kamil
2. Wiek :13/14
3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer :Jestem miły sprawiedliwy nie kłócę się itp
4. Czy masz Skype:Tak
5. Nick z MINECRAFT:KoKoXu
6. Czy będziesz nagrywać odcinki z serwera ??:Być może
7. coś o sobie:Jestem Kamil jak pisałem lubię piłkę nożną Gry Pc oraz PSP

Podanie na Hardcore

siema daj Like jeśli mnie popierasz w Jakiś np Komentarzu Itp

Mam serwer Minecraft Start już nie długo .....wejdz na profil i wejdz w Temat: SerwerZ Magią :D znajdziesz mnie na steam itp masz problemik zapytaj się mnie Postaram się pomóc piszcie na pw jeśli szukasz kogoś na serwer jest szansa że się zgodzę :D

Opublikowano

1. Imię:Krzysiek

2. Wiek :13

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer :Ogarniam pluginy,potrafię rozwiązać każdy problem,konflikt.

4. Czy masz Skype:Owszem mam

5. Nick z MINECRAFT:ozzyIiggy

6. Czy będziesz nagrywać odcinki z serwera ??:Możliwe

7. coś o sobie:
Mam 13 lat ,lubię zabawe,mechanikę pojazdową,gry komputerowe oraz jestem fanem Linkin Park.

Podanie na Hardcore

@DOPISEK

Opublikowano

ile czekać na wynik?

siema daj Like jeśli mnie popierasz w Jakiś np Komentarzu Itp

Mam serwer Minecraft Start już nie długo .....wejdz na profil i wejdz w Temat: SerwerZ Magią :D znajdziesz mnie na steam itp masz problemik zapytaj się mnie Postaram się pomóc piszcie na pw jeśli szukasz kogoś na serwer jest szansa że się zgodzę :D

Opublikowano

1. Imię: Marcin
2. Wiek :13 lat
3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Ponieważ, w Minecraft'a gram już z ponad 3 lata i umiem konfigurować pluginy. Miałem parę serwerów Hamachi ale nie wypaliły. Nie to, że głupia administracja tylko mało ludzi :/.Jestem bardzo ogarnięty, miły (ale tylko gdy nie jestem wkurzony :D), pomysłowy i umiem budować spawn, areny pvp itd. Pozdro c:.
4. Czy masz Skype: Mam
5. Nick z MINECRAFT: PackFlamePL
6. Czy będziesz nagrywać odcinki z serwera ??: Na razie nie, ponieważ mam zepsuty mikrofon, myślę, że gdy będzie działać (kupię nowy) to będę nagrywał filmiki.
7. Coś o sobie: Mam na imię Marcin. Mam 13 lat. Mieszkam w Nowej Soli i tam uczęszczam do Szkoły Podstawowej.

W przyszłości chciałbym zostać policjantem więc chcę uczęszczać do Szkoły Policyjnej w Słupsku.

mca.png

Rekrut
Opublikowano

do kolegów, którzy napisali podania (zwłaszcza pierwsi dwaj)

jeżeli czegoś nie umiecie, to się do tego nie zabierajcie, taka rada dla was na przyszłość.

prezentacja serwera nie zachęca do gry swoją ubogością i brakiem konkretów

Opublikowano

Piszę podanie za pewnego człowieka!

1. Imię:krystian

2. Wiek :16lat

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer :Bo Ogarniam pluginy

4. Czy masz Skype:tak mam

5. Nick z MINECRAFT:ifox11

6. Czy będziesz nagrywać odcinki z serwera ??:niestety nie bo komp mi na to niepozwala ale moge wysylac ip znajomym

7. coś o sobie:Jestem sopko/Lubie grac w mc

PS. Skoro nikt nie dodaje to ja ocenie

,,

1. Imię: Marcin

2. Wiek :13 lat

3. Dlaczego to Ciebie mamy dodać na serwer : Ponieważ, w Minecraft'a gram już z ponad 3 lata i umiem konfigurować pluginy. Miałem parę serwerów Hamachi ale nie wypaliły. Nie to, że głupia administracja tylko mało ludzi :/.Jestem bardzo ogarnięty, miły (ale tylko gdy nie jestem wkurzony :D), pomysłowy i umiem budować spawn, areny pvp itd. Pozdro c:.

4. Czy masz Skype: Mam

5. Nick z MINECRAFT: PackFlamePL

6. Czy będziesz nagrywać odcinki z serwera ??: Na razie nie, ponieważ mam zepsuty mikrofon, myślę, że gdy będzie działać (kupię nowy) to będę nagrywał filmiki.

7. Coś o sobie: Mam na imię Marcin. Mam 13 lat. Mieszkam w Nowej Soli i tam uczęszczam do Szkoły Podstawowej.

W przyszłości chciałbym zostać policjantem więc chcę uczęszczać do Szkoły Policyjnej w Słupsku.

''

Masz Moderatora

ifox11 Fajne podanie...

Pomyślę

Sygnatury brak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...