Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy Bot Na Isro.

Dzejkop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich tutaj zebranych xD Mam zamiar kupic bota, lecz nie mam pojecia ktory jest najlepszy.

Najbardziej chodzi mi o funkcjonalnosc, zeby byl prosty w obsludze, no i oczywiscie cena 40 zl max.

Na isro nigdy nie botowalem, wiec nie wiem;)

Jesli taki temat juz byl, przepraszam, nie widzialem go.

Bylbym wdzieczny za jakk najszybsza odpowiedz.

Pa;*

Opublikowano

Bierz sbota, najmniej banów i nawet prosta obsługa (oraz tani),całość masz w dziale sbot.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Dla mnie najlepszymi botami sa sroking (botowanie na kliencie) i ibot (wersja clientless). Jednak z uwagi na "banowalność" rzeczywiście sbot mimo, że nie dorasta poprzednim do pięt wydaje się jedynym rozsądnym rozwiązaniem na istotnej postaci.

Opublikowano

@up

moim zdaniem sbot jest duzo szybszy np od srokinga..

Najmniej bannow leci za sbota i duzo za ibota/srokinga.

Musisz poczekac az otworza sprzedasz lub poszukaj kogos z kim podzielisz konto to ci wyjdzie mniej(jest temat na forum) ;]

sygna1o.jpg

Opublikowano

Dla mnie najlepszymi botami sa sroking (botowanie na kliencie) i ibot (wersja clientless). Jednak z uwagi na "banowalność" rzeczywiście sbot mimo, że nie dorasta poprzednim do pięt wydaje się jedynym rozsądnym rozwiązaniem na istotnej postaci

w czym sbot im niedorównuje? sbot jest we wszystkim lepszy od wymienionych wyżej botów, oprócz tego, że sbot nie wyjmuje itemów z grab peta i nie ma auto matching.

Admin Cienia
Opublikowano

Ziomq nie na topie. :D oK, jeśli chodzi o temat, to jeśli płatny bot to tylko sbot, 24pln miesięcznie i możesz odpalić 15charów + multiclient + autorelogin = cud, miód i malina. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

w czym sbot im niedorównuje? sbot jest we wszystkim lepszy od wymienionych wyżej botów, oprócz tego, że sbot nie wyjmuje itemów z grab peta i nie ma auto matching.

To powiedz mi coś o tych różnicach miedzy ibotem a sbotem:

•  
  • staller
  • powrót na środek spota gdy nie ma mobów
  • klikalna mapa po której można chodzić, teleportować się, podejrzeć radius spota
  • jak plecak się zapcha, a jesteś na CL to na sbocie możesz zrobić tylko reloga (ręczna sprzedaż itemów u npc, clientless mode)
  • logowanie na CL
  • zaawansowane skrypty
  • problemy z logowaniem
  • atakowanie pt mobów i i gigantów innymi skilami
  • dawanie resa wybranej osobie lub komukolwiek z party
  • przyjmowanie resa
  • wyjmowanie, chowanie pasa / konia (ręcznie na clientlesie)
  • oddzielne atakowaniem psem, oddzielne postacią
  • działająca alchemia
  • taxi timer w raz z auto kickiem po upływie czasu
  • Automatyczne i ręczne podnoszenie mastery
  • refresh skili jednym kliknięciem
  • możliwość podejrzenia storage nie wchodząc do niego
  • bardzo zaawansowana zakładka party
  • ...

A może sbot vs sroking:

•  
  • atakowanie wybrany typ mobów wybranymi skilami (można expić na dużo wyższych mobach)
  • auto leczenie (bufami), bufowanie w zależności od ilości hp lub atakowanego typu moba (można expić na dużo wyższych mobach)
  • mapka na której można ustawić sobie radius spota (nie koniecznie trzeba być na spocie)
  • opis wszystkich questów i automatyczne dojście do npc / na moby questowe
  • LTP - sam szuka w pt mach party, wychodzi z niepełnych party, ustawia swoje
  • powrót na środek spota gdy nie ma mobów.
  • omijanie wybrany typ mobów (omijanie szerokim łukiem, nie tylko nieatakowanie)
  • ...

Opublikowano

To powiedz mi coś o tych różnicach miedzy ibotem a sbotem:

•  
  • staller
  • powrót na środek spota gdy nie ma mobów
  • klikalna mapa po której można chodzić, teleportować się, podejrzeć radius spota
  • jak plecak się zapcha, a jesteś na CL to na sbocie możesz zrobić tylko reloga (ręczna sprzedaż itemów u npc, clientless mode)
  • logowanie na CL
  • zaawansowane skrypty
  • problemy z logowaniem
  • atakowanie pt mobów i i gigantów innymi skilami
  • dawanie resa wybranej osobie lub komukolwiek z party
  • przyjmowanie resa
  • wyjmowanie, chowanie pasa / konia (ręcznie na clientlesie)
  • oddzielne atakowaniem psem, oddzielne postacią
  • działająca alchemia
  • taxi timer w raz z auto kickiem po upływie czasu
  • Automatyczne i ręczne podnoszenie mastery
  • refresh skili jednym kliknięciem
  • możliwość podejrzenia storage nie wchodząc do niego
  • bardzo zaawansowana zakładka party
  • ...

A może sbot vs sroking:

•  
  • atakowanie wybrany typ mobów wybranymi skilami (można expić na dużo wyższych mobach)
  • auto leczenie (bufami), bufowanie w zależności od ilości hp lub atakowanego typu moba (można expić na dużo wyższych mobach)
  • mapka na której można ustawić sobie radius spota (nie koniecznie trzeba być na spocie)
  • opis wszystkich questów i automatyczne dojście do npc / na moby questowe
  • LTP - sam szuka w pt mach party, wychodzi z niepełnych party, ustawia swoje
  • powrót na środek spota gdy nie ma mobów.
  • omijanie wybrany typ mobów (omijanie szerokim łukiem, nie tylko nieatakowanie)
  • ...

zauważ, że to są minimalne różnice, do tego sbot ma ciągle updaty, które go ulepszają, kto Ci powiedział, że jak plecak się zapcha na CL to trzeba relog? wszystko się ustawia w bocie. Odbieranie ressa też ma, omijanie szerokim łukiem również. SBot potrafi zapraszać wszystkich kogo widzi i przyjmować LTP. Alchemia także jest działająca. Skrypty z iBota działają w sbocie i na odwrót ;) do tego SBot nie potrzebuje skryptów ;)

Opublikowano

zauważ, że to są minimalne różnice, do tego sbot ma ciągle updaty, które go ulepszają, kto Ci powiedział, że jak plecak się zapcha na CL to trzeba relog? wszystko się ustawia w bocie. Odbieranie ressa też ma, omijanie szerokim łukiem również. SBot potrafi zapraszać wszystkich kogo widzi i przyjmować LTP. Alchemia także jest działająca. Skrypty z iBota działają w sbocie i na odwrót ;) do tego SBot nie potrzebuje skryptów ;)

Może da Ciebie minimalne. Na co dzień używam ibota i sbota. Za srokinga nie będę płacił. Uwierz mi lub nie, ale to wcale nie są minimalne różnice. Srokingiem byłem w stanie biegać na mobki 2lvle wyższe postaciami full int, podczas gdy sbotem padam na mobkach 3lvle niższych.

Odpalenie 15 czy 20 postaci na sbocie.... samo wpisywanie haseł to kolo 20 minut, pomijając fakt, że logowanie na większości i tak się zawiesi. W ibocie mam od kopa skróty.

Sbot mówisz, że zaprasza z okolicy wszystkich... No sory, ale który bot tego nie potrafi? Widziałeś zakładkę party w ibocie? Wiesz jak działa party w srokingu? Jak sprawdzisz to możemy dyskutować dalej na temat systemu party w botach.

Częste updaty? Co inspekcję, w kolejnych nic się nie zmienia, tylko support nowego klienta. W moim rozumowaniu częste updaty to takie w których naprawia się bugi i dodaje nowe opcje, zobacz tutaj:

http://ibotforfun.blogspot.com/search/label/iBot%20Updates

Masa bugów jest wciąż nie załatana. I nawet się do nich nie zabierają. Bot nie ustawia dokładnie spota, zacinanie się w mieście, crashe, hid error, i inne.

Z zalet sbota mogę jedynie uznać jego niską banowalność oraz fajny filtr antyspamowy. Gdyby nie było pk2 uznałbym też invisible hacka. Mam wrażenie, że używasz tylko sbota i twoje opinie są jakby to powiedzieć... zasłyszane.

kto Ci powiedział, że jak plecak się zapcha na CL to trzeba relog?

Nikt. Sam tak mam. Jak zapcha sie plecak i storage nie mogę nic zrobić. Jedynie relog i dopiero wtedy mogę sprzedać, oddać, wystawić na stala itemy/elki...

Alchemia także jest działająca

Jasne, działa wyśmienicie. Szkoda, że nie widzi elek w plecaku po wyciągnięciu ich z mag/zakupie/exchange. Trzeba się teleportować, a to już się mija z celem. Srednio wtedy oszczędza się czas przy paleni kilkuset elek.

Skrypty z iBota działają w sbocie i na odwrót ;)

Z sbota na ibocie tak. Na odwrót... no nie koniecznie. Proszę, oto jeden z moich skryptów, proszę odpal go na sbocie @@

///Hotan East Gate Start
pick(off)
kill
buff(off1)
buff(off2)
horse
go(123,26)
go(138,40)
go(161,47)
go(180,47)
go(201,47)
go(228,47)
go(253,48)
go(276,47)
go(294,47)
go(314,47)
go(332,47)
go(356,47)
go(371,47)
go(393,47)
go(419,48)
go(436,49)
///Hotan East Gate Exit
///Taklamakan Wejscie
go(465,46)
go(493,47)
go(520,56)
go(551,61)
go(563,68)
go(596,77)
go(619,92)
go(654,108)
go(665,119)
go(670,144)
go(672,168)
go(672,185)
go(655,215)
go(638,239)
go(625,257)
go(609,279)
go(594,297)
go(584,308)
go(555,322)
go(523,333)
go(509,350)
go(491,370)
go(473,392)
go(465,420)
go(453,446)
go(445,473)
go(437,504)
go(429,531)
go(429,558)
go(430,588)
go(431,617)
go(428,642)
go(422,668)
go(423,690)
go(425,716)
go(430,737)
go(438,754)
go(452,782)
go(458,810)
go(460,834)
go(463,858)
go(449,876)
go(421,891)
go(402,905)
go(371,931)
go(347,941)
go(311,955)
go(276,968)
go(254,981)
go(233,992)
go(217,996)
go(199,1004)
go(181,1015)
go(182,1043)
go(179,1071)
go(181,1097)
go(184,1121)
go(189,1148)
go(191,1169)
go(188,1203)
go(179,1225)
go(180,1257)
go(181,1283)
go(182,1299)
go(186,1325)
go(185,1346)
go(188,1376)
go(182,1400)
go(175,1418)
go(173,1442)
///Taklamakan Exit
kill
buff(on1)
buff(on2)
horse
set(-723,2324,70) //spot radius 70
///Do sniper ninja
go(149,1514)
go(95,1595)
go(26,1663)
go(-55,1643)
go(-151,1664)
go(-260,1685)
go(-364,1685)
go(-436,1725)
go(-474,1780)
go(-542,1805)
go(-602,1877)
go(-645,1944)
go(-674,2030)
go(-683,2108)
go(-713,2168)
go(-733,2240)
pick(on)
///Sniper ninja Exit

do tego SBot nie potrzebuje skryptów ;)
No fakt. A widziałeś jak on chodzi na spoty? Podczas gdy SI srokinga w auto-chodzeniu na spota było bliskie doskonałości, o tyle to w sbocie, to tylko tania i nieudana podróbka. Idzie w lewo, w prawo, wraca się, leci przez wyższe moby na spota (np na spoty w zachodniej części takla), co chwile ma nienaturalne postoje, a na koniec i tak przesunie spota o kilkanaście metrów w którąś stronę ^^

Odbieranie ressa też ma, omijanie szerokim łukiem również

Odbieranie tak, a resowanie? Gdzie niby ma omijanie "szerokim łukiem" On tylko nie zaznacza mobów danego typu, nie ucieka od gigantów.

Mówisz, że jest lepszy. Udowodnij to więc proszę. Wymień więcej zalet sbota w porównaniu do tych dwóch poprzednich. Wymień funkcję które są istotne, a ma je tylko Sbota. Udowodnij, że się mylę.

Opublikowano

botowałem iBotem wiele czasu, ciągle jakieś errory, w srokingu mniej, ale często padałem, na SBocie nie mam takiego problemu, jak na razie udało mi się 5 dni ciągłego bocenia, gdzie na tamtych botach mój rekord wynosił około 14h max.

widzę, ze nie jesteś na bieżąco , rozmawiałem z moderatorami bot-cave i mówili, że zajmują sie robieniem automatchingu.

Z każdą wersją naprawiają małe bugi.

Skoro SBot jest taki słaby to po co kupujesz? masz przecież najlepszego iBota.

Opublikowano

Rychu niska banowalność przewyższa wszystkie bajerki innych botów ;P. Co z tego, że np sroking ma spis qestów zrobiony jak można szybko bana dostać :P.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Używam obu. Ze względu na "niską banowalność" na ważniejszych charach jestem skazany na sbota. Ale mała armia GFów, stallerów, reserów, farmerów i innego pospólstwa lata tylko i wyłącznie na ibocie.

Nie wiem jak na srokingu mogłeś padać. Ustawiłeś leczenie i poty? xD

widzę, ze nie jesteś na bieżąco , rozmawiałem z moderatorami bot-cave i mówili, że zajmują sie robieniem automatchingu.

Z każdą wersją naprawiają małe bugi.

Spytaj się kolegów kiedy naprawią auto walka i samoistne przesuwanie spota. Spytaj się tez o HID error i Login Error.
Opublikowano

Mała ciekawostka :P Lista funkcji, które mogą zostać wprowadzone do sbot'a ale wcale nie muszą.

Suggestions

¤ Auto reform party
¤ Auto buff party members
¤ Auto rise mastery
¤ Auto stall system
¤ Auto heal trade when hp is [_]%
¤ Auto alchemy system
¤ Alarm when received a private message
¤ Alarm when character died
¤ Alarm when disconnected from server
¤ Alarm when logged on
¤ Academy chat window
¤ Attack mob that's attacking party member
¤ Chinese weapon switch
¤ Clientless to client
¤ Cast (reduce Hp, Phy/Mag def.) buff only at training place
¤ Don't use hp pots when under zombie state
¤ Equip shield back when using weapon switch
¤ Ignore event mobs (Updated > 1.94a)
¤ Game info window
¤ Show mini map
¤ Magic pop alchemy system
¤ Return to town and stop botting after character died [_] times
¤ Use return scroll button
¤ Use speed drugs in town
¤ Use reverse return scroll
¤ Use event scrolls
¤ Use vigor when mp is [_]%
¤ Use abnormal status recovery medicine
¤ Use separated skills when fighting (Party) Giant/Champion
¤ Use choosable skills while walking to training place.
¤ Global chat window
¤ Transferring items from pickup pet to inventory
¤ Warn user before closing sbot window
¤ Stall chat window
¤ Sort inventory
¤ Stand still rather than running around while botting

Sig.png

Admin Cienia
Opublikowano

Troche stary już ten temat, nic lepszego niż sbot niema. ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...