Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Bug, zabijanie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pewien problem z serwerem. Mianowicie, ostatnio zainstalowałem SG i Multiverse Inventories, tak, aby były osobne eq na światach. Od tamtego czasu, ten, kto wbił na sg, nagle dostał dziwnego buga. Mianowicie (tak wiem, powtarzam się.) da się zadawać temu graczowi DMG, lecz nie da się go '' zabić ''. Po zabraniu całego HP on w ogóle nie teleportuje się na spawn, itd. tak jak powinno to robić. Na początku myślałem, że to SaveItems buguje, ale wyeliminowałem to, bo wcześniej takiego buga nie było, i nie wszyscy mają tego buga. Proszę o pomoc, jestem już na konću wytrzymałości, siedziałem ostatnio całą noc nad tym. Oczywiście SG i MV inventories jest usunięte.

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

PlHubix, ale ekw po relogu wraca ten normalny, i tak bugowali, dlatego wgralem mv inventories. To tylko nie tepa np. na osobnym świeice na spawn, tylko pozostaje w miejscu.

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Multiverse Inventories gryzie się z SG, ponieważ SG utrzymuje oddzielne EQ, a MI będzie bugowało nie tylko HP.

( HP z MI czyli oddzielne światy, komplikuje się z HP SG ) Nie wiem czy dobrze mówię, ale w ustawieniach MI powinno być wybranie swiatów, w jakich ma oddzielać się eq.

1368200303-U926769.jpg

| Grafik | Let´sPlayerowiec |Administrator Mchc.pl | Administrator Pro-MPCforum.pl |

Opublikowano

No właśnie, no i teraz rodzi się pytanie, dlaczego jest tak dalej, skoro usunąłem MV Inventories, i nawet SG. Teraz mam zainstalowane SG DEV BUILD 0.56v, i nadal to jest. Od razu powiem, że gdy usunąłem własne .dat z players, to nie było tego buga, lecz po kilku godzinach powrócił. Nie wiem już co mam zrobić, żadnego backupa nie mam. Czyżby to SG bugowało?

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

MinecraftViever, WorldBorder, HideStream, WorldEdit, NoWeather, SaveItems, Vault, War, HealthBar, PEX, TreeAssist, WorldGuard, AutoMessage, iConomy, AuthMe, SG, MultiCommand, MuddersMilk, Trampoline, Decapitation, TreasureChest, Timeismoney, FairPvp, ClearLag, InfinityDispenser, ProtocolLib, AutoSaveWorld, iChat, MobArena, SimpleHat, pTweaks, Essentials, Jobs, ChatProtectionPlus, EssentialsSpawn, LWC, DisguiseCraft, ChestShop, Factions, PlotMe, Multiverse-core, MineResetLite, MV-portals.

Wszystkie moje pluginy.

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Znalazłem CHYBA rozwiązanie. Usunąłem ProtocolLib, i tylko to, i nagle nie ma tego buga! Jeżeli powróci, napiszę. Dzięki wszystkim za chęci, i daje każdemu po lajku. ;3

@EDIT

Jednak jest ten bug, -.-. Móglby ktoś pomóc? ;p

fKJeAI4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...