Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Mały problem z kampanią

Kajdzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały problem z kampanią

Zaczełem od obozu szkoleniowego przeszedłem wszystkie 5 walk i mam problem z ostatnią "Droga do Flammschrein" Nie moge kliknąć Rozpocznij starcie a obok gdzie wybieram talie pisze "Brak odpowiedniej tali przejdź do działu karty i talie, aby stworzyć odpowiednia talie" o co w tym chodzi może ktoś wie. Wybierałem już z 10 razy talie ale nadal ten sam błąd :(

Opublikowano

Może coś gmerałeś w talii i brakuje w niej kart/albo jakiś nie ma i nie jest ona dostępna do grania. W Deck Builderze (zakładka, gdzie są twoje talie, karty) sprawdź, czy talia nie jest przypadkiem podświetlona na czerwono. Jeśli tak to jest niekompletna. Jeśli nie to pewnie jest jakiś bug i musisz zresetować grę.

Opublikowano

Nic właśnie nie grzebałem w tali wybrałem talie i zacząłem kampanie

I jeszcze jak wybierałem już talie i klikam gotowe to wyskakuje powiadomienie że talia jest nieprawidłowa

Opublikowano

no to wejdź do zakładki talie i popatrz, czy masz ponad 50 kart. musi byc 1 bohater i 8 kart wydarzeń, reszta jak chcesz.

Opublikowano

W skład talii wchodzi: 1 bohater, 8 kart wydarzeń i minimum 50 stworzeń, łutów szczęścia i czarów. Takie uzupełnienie posta kolegi wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...