Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bronse I lol?

Matiass269

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno przeniosłem się na serwer rosyjski ,no i rozegrałem pierwszego rankeda na tym serwerze... Ku mojemu zdziwieniu po tym rankedzie (wygranym) przydzieliło mnie do bronse I !... Gdzie na EUNE miałem Silver V prawie IV...

Opublikowano

A może zanim sie przeniosłeś nie wygrywałeś za dużo gier, twoje elo było małe, a gdy się przeniosłeś przydzieliło cie do Bronze I bo na taką dywizje wskazywało twoje elo.. Bo jak wiemy z Silver V nie da się spaść.

Opublikowano

A może zanim sie przeniosłeś nie wygrywałeś za dużo gier, twoje elo było małe, a gdy się przeniosłeś przydzieliło cie do Bronze I bo na taką dywizje wskazywało twoje elo.. Bo jak wiemy z Silver V nie da się spaść.

Sam się przeniosłem z US (mając platynę 5) i na EU dostałem G. II... - nie jest istotne w jakiej byłeś, nie ważne czy jesteś zły, musisz jeszcze raz wbić. Możesz napisać do RIOTu ale Ci to nic nie da. Na resztę pytania odpowiedział Ciacho

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Ja osobiscie mialem taki sam problem (spadek z Silv3 na Silv5 :D) i napisalem do riotu. Ich odpowiedz? Odeslanie do FAQ -,-

Przy przenosinach system bierze pod uwage aktualne ukryte elo i nieistotne jest jaka lige miales przed transferem, dlatego niestety ale trzeba sie z tym pogodzic :/

Opublikowano

Byłeś za słaby na swoją dywizje, chujowe elo to sie nie dziw teraz. Nie zasłużyłeś na wyższą dywizję

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...