Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Premkowy czołg

karolkarol21621

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się właśnie nad t26 i su122-44.

Jak lubisz grać tdkami, jesteś dobry na nich to go bierz. Mniej zarabia ale za to jest przyjemniejszy w użytkowaniu.

76561198001815076.png
Opublikowano

Bierz T26E4 sam go mam, średnio na bitwę bez premki 25-30k. Dobre działko jak wiesz gdzie bić to fajnie wchodzi. Pancerz dobry(wystarczy zasłaniać "czapkę" i będzie dobrze). Pociski tanie jak nie będziesz bił cały czas złotymi pestkami to wyjdziesz dużo na plus(ładuj parę złotych-10 ;D ). Nie rzuci cię wyżej niż IX. Najczęściej (95%) grasz z max IIX tierem. Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Też miałem ten dylemat, wybrałem t25E4 i żaluję... 0 po prostu 0 frajdy z gry cięzki monotonny słaby... Jeżeli lubisz dynamiczną jazdę i dobrą zabawę to nie bierz go tylko su122-44 ja bym teraz wybrał su... niby T26 lepiej zarabia, ale to niby... jest tak wolny i słaby, że ciężko czasami dojechać na pole walki a i jak dojedzie to szału nie robi a su wali po 400 damage :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...