Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][NO-PREMIUM][PISTOLETY][BEZ MODÓW][AUTORSKIE PLUGINY] Gunbox.pl - PvP na pistolety maszynowe bez modów!

MroZuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gunbox.png

217053_463051653773524_524850200_n.jpg

INFORMACJE.png

Typ Serwera: PvP pistoletami

Liczba Slotów: 100

Premium: Nie.

IP Serwera: GunBox.pl

IP TS3: Ts.GunBox.pl

ROZGRYWKA.png

Po wejściu zgódź się na użycie texturepacka i ciesz się nowymi broniami! (jeśli się nie zgodzisz to musisz zrobić restart Minecrafta:)

Po każdej śmierci otrzymasz standardowy ekwipunek i będziesz mógł iść na jedną z kilku świetnych aren do walki! Za każde zabicie otrzymasz 100$ które będziesz mógł wykorzystać na zakup nowej broni na spawnie oraz zabierzesz przeciwnikowi punkty rankingowe!

BRONIe.png

standard.png

Bronie dostępne dla wszystkich

• swordWood.png Nóż - standardowy ekwipunek każdego gracza nadający się do bardzo bliskich starć
  • hoeWood.png Deser Eagle - potężny pistolet będący w standardowym ekwipunku
  • hoeIron.png M4 - potężny karabin maszynowy strzelający seriami
  • pickaxeStone.png Double Barrer Shotgun - tak zwana dubeltówka :)
  • hoeGold.png L118A - snajperka!

VIP.png

Bronie dostępne dla osób z kontami VIP

• pickaxeIron.png AK-47 - mocny ciągły ogień!
  • hoeStone.png Spass 12 - potęzna strzelba bojowa!
  • hoeDiamond.png LAW - rakietnica!
  • slimeball.png Granat - idealny do opróżniania pomieszczeń
  • magmaCream.png Mołotow - dobry do otwartej przestrzeni na wielu wrogów
  • yellowDust.png Granat błyskowy - przydatny w każdej sytuacji

specjalna.png

Bronie rozdawane okazyjnie

• shovelWood.png Famas - rozdawany codziennie na naszym fanpagu
  • pickaxeWood.png P90 - rozdawany przez MrLordps

KOMENDY.png

Na serwerze komendy są praktycznie zbędne, jednak i te się znajdą.

• /spawn - gdy chcesz wyjść z areny
  • /money - sprawdzasz stan swojego konta
  • /elo (opcjonalnie numer strony) - sprawdzasz swój ranking oraz historię zabić
  • /elo NICK (opcjonalnie numer strony) - sprawdzasz ranking danego gracza oraz historię zabić
  • /elo top (opcjonalnie numer strony) - sprawdzasz graczy z najwyższym rankingiem
  • /rejestruj HASŁO EMAIL (email wymagany do przypomnienia hasła w razie wypadku, NIE spamujemy!)

Zamiast używania komend /elo możesz po prostu użyć przycisku TAB!

PLUGINY.png

Autorskie!

tab.png

SCREENY.png

gunboxscreeny.png

zespol.png

• chlitto [chlitto] - administrator

TEAMSPEAK.png

Prawdziwi gracze nie piszą na czacie tylko rozmawiają głosowo!
Wejdz na nasz TeamSpeak3!
Adres IP: ts.gunbox.pl

FACEBOOK.png

Wszystkie najnowsze informacje o serwerze jak i codziennie kody na unikalne bronie znajdziesz na fanpagu! Zapraszamy do lajkowania!

http://www.facebook.com/PlayCraftPolska

SKLEP.png

Wkrótce na stronie można będzie za pomocą płatności SMS zamówić kasę na serwerze dzięki czemu będziesz mógł kupić dobrą broń oraz konto VIP dzięki któremu otrzymasz:

• prywatny slot dzięki czemu wejdziesz nawet gdy serwer jest pełen
  • więcej broni
  • dostęp do broni specjalnej
    • 20tysięcy dolców na serwerze
Opublikowano

Serwer polecam.Bardzo fajna zabawa, zróżnicowana broń każdy znajdzie coś dla siebie. Fajną opcją jest też pokazanie informacji pod przyciskiem TAB ;).

Opublikowano

Serwer bardzo fajny. Wszystko jest porządnie zrobione, w dodatku bez użycia modów. Bardzo podoba mi się ranking graczy dostępny pod TABem oraz historia zabójstw ;] Szczerze polecam.

Zapraszam na mój serwer:

sygnaturkay.png

Adres IP: s146.csrv.pl:24312

Opublikowano

Naprawdę nie lubię tego typu serwerów, ale ten jest po prostu SUPER :D

Bardzo ciężko zrobić taki serwer bez modów, a zainstalowane pluginy, zainstalowany texturepack i ładna mapa tylko świadczą o profesjonalności twórców.

Serdecznie polecam, serwer na 5+

EDIT:

Wszedłem na serwer dziś w południe i jestem zawiedziony - na serwerze panują POTWORNE lagi przy ledwie 20 graczach.

Nie chcę Was pouczać na temat optymalizacji serwera, ale serwer po prostu nie nadąża i nie ukrywajmy - wręcz NIE SPOSÓB przez to grać - o ironio - na serwerze, gdzie liczy się każda sekunda.

Przykro mi, że dodałem dziś ten negatywny komentarz, ale chcę uprzedzić o tym nowych graczy. Mam jednak nadzieję, że uda Wam się to naprawić jak najszybciej bo serwer jest naprawdę godny polecenia.

2nd EDIT:

Lagi naprawione, gra się teraz naprawdę dobrze, ale na odsiecz przybywa kolejna wada - czemu usunęliście ELO? Ten system był naprawdę super, bardzo żałuję, że właściciel serwera zdecydował się go pozbyć :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...