Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Serwer MineZ ? Dość duży projekt, czy warto ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Zakładam serwer MineZ z autorskimi pluginami, prywatnym laucherem i nowymi modami.Nie robię tego pierwszy raz, ponieważ mam kilka mniejszych serwerów.Serwer będzie oparty na apokalipsie zombie(z fabułą).Atrakcji będzie dość dużo, na przykład krwawienie w wyniku walki, czy złamanie podczas dużego skoku.Leczymy się dzięki bandażom, koścmi i jabłkami.Posiadamy mocne pragnienie, więc musimy pić dużo wody.W Safe MPCforum znajdziemy sklep, knajpę a nawet magazyny.W każdej bezpiecznej strefie będzie coś innego, w jednej apteka, a w drugiej koszary.Do tego wgramy radia, dzięki którymi będziemy się słyszeć na daną odległość.Aby gra była trudniejsza wzmocniliśmy zombie.Jest tego o wiele więcej.Dodam też, że na start dostajemy ekwipunek oraz możliwością wybrania zestawu gry(Jeden na 5 minut).Z Zombie będziemy zdobywać pieniądze.

To jest dopiero początek, gdyż mamy w planach stworzenie nowych przedmiotów, samolotów i mikstur.

Co sądzicie o czymś takim ?

Serwer posiadałby około 60 slotów na start, a potem 100-150 jeżeli będzie dość dużo graczy.

---------------

Do tego na serwerze będą grać Youtuberzy, ale nie powiem kto bo to tajemnica.

Jestem właścicielem kilku serwerów Minecraft.

Jestem chłopakiem.

Niedługo startuje mój serwer Prison.

Opublikowano

Jeśli nie robisz tego pierwszy raz i uważasz, że to całkiem nieźle, to czemu by nie spróbować tego zrobić?

Ja bym kumpli zachęcił do zagrania na takim serwerze.

Życzę powodzenia.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Według mnie świetny pomysl :) Jezeli serwer był by no-premium to gralo by duzo osob w tym ja :P

surprise motherfucker

Opublikowano

O jakiej ilości slotów myślisz ? :D

Serwer posiadałby około 60 slotów na start, a potem 100-150 jeżeli będzie dość dużo graczy.

Jestem chłopakiem.

Opublikowano

A może mineshafter ?

Premium - Za darmo

No Premium - SMS 2.46zł ?

Jestem chłopakiem.

Opublikowano

W Polsce serwer MineZ myślę że odniósł by sukces. Tylko trzeba już porządną maszynę do tego i dużą ilość slotów. (nie jakieś marne 520MB i 10 slotów)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Widziałem masę taki serwerów już w POLSCE! Chociaż jeśli byłby modyfikacje, czemu by tu nie zagrać? :)

Dużo ? Istnieje jeden, góra dwa.

W Polsce serwer MineZ myślę że odniósł by sukces. Tylko trzeba już porządną maszynę do tego i dużą ilość slotów. (nie jakieś marne 520MB i 10 slotów)

Na start damy 60 slotów i będzie 120mb/slot.

Jestem chłopakiem.

Opublikowano

DOOOBRY POMYSŁ! :P

Wreszcie można byłoby grać w MineZ z polakami :P

Tylko trochę urozmaić to a nie zrypane jak z MineZ całkowicie tylko niektóre rzeczy

Można używać epicbossa do lepszych zombie itp [ Jestem dobry w epicbossie :D] można zrobić też możliwość spawnu takiego czegoś jak fast zombie czy coś zamiast niektórych [ ustawiasz np 10 % replace zombie na fast zombie :P]

Ja mogę być pomysłodawcą bo mam dużo pomysłów :P

Opublikowano

DOOOBRY POMYSŁ! :P

Wreszcie można byłoby grać w MineZ z polakami :P

Tylko trochę urozmaić to a nie zrypane jak z MineZ całkowicie tylko niektóre rzeczy

Można używać epicbossa do lepszych zombie itp [ Jestem dobry w epicbossie :D] można zrobić też możliwość spawnu takiego czegoś jak fast zombie czy coś zamiast niektórych [ ustawiasz np 10 % replace zombie na fast zombie :P]

Ja mogę być pomysłodawcą bo mam dużo pomysłów :P

Zombie jest o 300% więcej, ale zmienie to na 150 %.Jest szybsze o 15% i ma więcej życia o 25%

Jestem chłopakiem.

Opublikowano

Może to wypalić ale zależy czy chcesz premium czy no-premium ?

Jak by grał jakiś sławny YouTuber i by zareklamował to by i premium mocno wypaliło =3

Opublikowano

Jestem za ;) Taki serwer wypali i chętnie zagram. Nie jestem pewny czy na premium to aż tak wypali ale z non-premium pewnie tak ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...