Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy AgBot

Koziolek93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ehh dziś chyba mial byc nowy agBot prawda ? Czy moze ktos zamiescic na forum link z opisem jak go skonfigurowac ??

Proszę o bana dla tego idioty.

drac0-Mars.png

Lydians-Persia.png

"Jeśli chcesz być kimś, najpierw musisz być sobą"

FusioN Guild - Mars

Opublikowano

Troche cos pokrecili dzisiaj mial wyjsc agbot kompatybilny z npc czyli mial kupywac potiony wracac na miejsce expienia itd. przynajmniej tak pisali na stronie. Zamiast tego dodali kilka opcji a o npc nie raczyli wspomniec.

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano
Proszę o bana dla tego idioty.

Czemu odrazu bana? złamał regulamin ? i dlaczego idioty ? kolo tylko poprosił o link do agbota to nie odrazu od idioty i bana.

Opublikowano
za co gowniarzu ?! cos sie nie podoba osrancu ?!

Tak, za twój debilizm, na forum jest pełno tematów z konfiguracją i ostatnimi wersjami AgBota, a ty zakładasz ciągle nowe tematy. Jesteś n00bem i nie powinieneś używać wogóle bota. Idź pograj w sapera lepiej.

PS. Proponuje zajrzeć na google!

Czemu odrazu bana? złamał regulamin ? i dlaczego idioty ? kolo tylko poprosił o link do agbota to nie odrazu od idioty i bana.

Temu że zakłada co 10 minut nowy temat zamiast poszukać już istniejącego, za to że nie umie posługiwać się forum. Wybacz, mpc to doświadczeni gracze a nie n00bki.

A i ani gówniarzem ani osrańcem nie jestem.

drac0-Mars.png

Lydians-Persia.png

FusioN Guild - Mars

Opublikowano
Jesteś n00bem i nie powinieneś używać wogóle bota.

Może nie "n00bem" jak już to newbie, nie każdy może wszystko wiedziec.ale drac0 też ma racje założył temat z supportem Agbota i "tak myśle" jest tam podana najnowsza wersja.

Opublikowano
Może nie "n00bem" jak już to newbie, nie każdy może wszystko wiedziec.

Jest n00bem bo ma w necie pełno tutoriali, na samym mpc jest kilka na nawet kilkanaście tematów z AgBotem. Są wideo tutoriale etc. Czego tu nie rozumieć. Rozumiem że ludzi mają jakieś błędy nie pytają o pomoc, ale nie kurwa jaki jest link mając to temat niżej!

drac0-Mars.png

Lydians-Persia.png

FusioN Guild - Mars

Opublikowano

hahaha ale ty pojeb jestes .... dziecko neo .... ale mi pojechael : n00b ... chyba pojde se zabic , bo takiej obelgi nie wytrzymam ... odejdz troche od kompa, to moze bedziesz chociaz w 20 % taki normalnu jak ja ..

Opublikowano
hahaha ale ty pojeb jestes .... dziecko neo .... ale mi pojechael : n00b ... chyba pojde se zabic , bo takiej obelgi nie wytrzymam ... odejdz troche od kompa, to moze bedziesz chociaz w 20 % taki normalnu jak ja ..

Nie zacznie się, okaże w tym momencie swoją wyższość i skończę konwersację na poziome. Ponawiam prośbę o bana.

PS. Myślę też że o opziomie intelektualnym tego usera świadczą jego posty:

http://www.mpcforum.pl/index.php?act=Searc...sult_type=posts

Miłej lektury^^

no i ? normalne posty ... Ale co podnieciles sie idioto ? juz kapie ? ^^ <----- w twoim stylu ....

Ponawiam prośbę o ban, najlepiej na IP bo szkoda forum zaśmiecać.

drac0-Mars.png

Lydians-Persia.png

FusioN Guild - Mars

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...