Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koń bojowy-Pytanie.

qulas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na PLu można jak kolwiek przyspieszyć zdobycie boja ;/ ? czy naprawdę na dopiero 11 lvlu jezdziecstwa sam koń mi sie zamieni na boja... ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Masz Mega Wierzchowca, jezeli nie posiadasz konia bojowego to nie mozesz z Mega Wierzchowca bić.

Przyspieszyć zdobycia boja nie da sie.

Opublikowano

No na pewno przyśpieszy skoro i tak misje musi robić. Nie da się nic zrobić, musisz robić samemu bojowca, militara, albo kupić wierzchowca(nie tego z metina) np. dzik wojenny.

E9mwj60.png

Opublikowano

Jako tako przyspieszyć się nie da,ale można zrobić boja z 1 medalem (bug opisany w tutorialu tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/878988-tut-nowy-bug-wbijanie-militara-z-jednym-medalem-;/

)

nie trzeba kupować 11 medali,więc można powiedzieć,że przyspieszy całą akcję robienia konia.

Ciekawe jak to ściagniesz, jak link wygasł..

332qyoy.jpg

Pomogłem? Walnij + :)

Opublikowano

Nie ma żadnego sposobu na przyspieszenie wbijanie lvli konia.

Tak, gdy masz 11lv konia to masz boja, od 21lv masz militara.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak wam nie działa jak mi działa ten bug,wystarczy dwa medale konne mieć,pierwszy idzie na konia zwykłego (znika), drugim medalem robisz misje na konia z tobołem, owszem zniknie ci medal konny jak będziesz robił bojowca :).

Ker169.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...