Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody do War Thunder'a

XFragsHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie ;)

Są jakieś kody w ogóle?

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

W jakimś temacie, chyba na temat haków do WT pewien osobnik rzucił,że ma sposób na Orzełki i podobno Gaijin rozdaje takie kody co jakiś czas. Z całym szacunkiem i przy całej mojej wiedzy nie spotkałem się z takowymi kodami.

Opublikowano

ref

Opublikowano

nie weim czy dobrze mowie ale ref co 24h

nie spotkalem sie jeszcze z kodami ale jak chcesz troche orlow to zrob samouczek

Opublikowano

@up - zrobiłem Ref'a po 24h od ostatniego posta....

@topic

Może kody to chodzi im, że jak się kupuje te "monety" to tam kod trzeba wpisać? Da się przez SMS kupić?... Przecież na darmo nie było by tam takiej opcji

Opublikowano

Pewnie będą rozdawane w przyszłości kody bonusowe przy okazji jakiś eventów :) Przypominam,że to dalej Beta więc nie liczmy na kody bonusowe. Będzie premiera oficjalna to będą też kody :)

Opublikowano

Tak kody :) Chodzi tutaj o kody promocyjne lub z okazji jakiś eventów. Np. kod na dzień premium lub jakieś materiały jak w World of Tanks.

Opublikowano

Kody, w sensie że cheaty to nie, może kiedyś będą kody np. w gazetach np na 1500 lwów albo coś takiego jak w wot :)

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Tak kody :) Chodzi tutaj o kody promocyjne lub z okazji jakiś eventów. Np. kod na dzień premium lub jakieś materiały jak w World of Tanks.

war thunder nie zostało wyprodukowane przez tą samą firme co world of tanks 

wienc jeśli ktoś nie widzi różbnicy to wot za każde złote monety trzeba zapłacić lub trzeba zagrać w bitwie 10 tieru ale jeśli ci zniszczą czołg to go tracisz na kilka dni 

a w WT orły możesz zdobyć za pomoca samołuczków lub za wykonywanie zadań taka jest różnica wienc kody promocyjne na pewno będą 

Opublikowano

war thunder nie zostało wyprodukowane przez tą samą firme co world of tanks 

wienc jeśli ktoś nie widzi różbnicy to wot za każde złote monety trzeba zapłacić lub trzeba zagrać w bitwie 10 tieru ale jeśli ci zniszczą czołg to go tracisz na kilka dni 

a w WT orły możesz zdobyć za pomoca samołuczków lub za wykonywanie zadań taka jest różnica wienc kody promocyjne na pewno będą 

Owszem, ale on nic takiego nie mówił.

Nie zaczyna się zdania od więcGłupoty gadasz. Za granie X nie dostaje się golda, a jak ci zniszczą czołg to płacisz za naprawę zwykłymi kredytami - swoją drogą tak jak w WT.

A w WoT nie? Jak przejdziesz samouczki w WoWP to też się golda dostaje.

Opublikowano

Owszem, ale on nic takiego nie mówił.

Nie zaczyna się zdania od więcGłupoty gadasz. Za granie X nie dostaje się golda, a jak ci zniszczą czołg to płacisz za naprawę zwykłymi kredytami - swoją drogą tak jak w WT.

A w WoT nie? Jak przejdziesz samouczki w WoWP to też się golda dostaje.

ale jak grasz w wot'a i chcesz zdobyc golda za bitwe to musisz grać 10 tierem i jak ci zniszcza czołg to ci blokują go a wt nie ma takich bitew ale są samołuczki a po za tym na stronie masz opcje wpisywania kodów wienc raczej za niedługo bedą

ej mam pytanie za co dostałem punkty ostrzeżeń przecież nie używałem wulgaryzmów

Opublikowano

ale jak grasz w wot'a i chcesz zdobyc golda za bitwe to musisz grać 10 tierem i jak ci zniszcza czołg to ci blokują go a wt nie ma takich bitew ale są samołuczki a po za tym na stronie masz opcje wpisywania kodów wienc raczej za niedługo bedą

ej mam pytanie za co dostałem punkty ostrzeżeń przecież nie używałem wulgaryzmów

Najwyraźniej tobie chodzi o Clan Wars... Nie trzeba grać X tierem, ale tylko takie są przyjmowane. Czemu? Powód jest prosty. Po prostu X tiery są najmocniejsze...

Jak zniszczą ci czołg to ci blokują - bitwy trwają znacznie krócej, używa się w nich tylko jednego pojazdu, co za problem? Tym lepiej, zagrasz sobie czymś innym. A zresztą nie blokują na kilka dni, tylko do końca bitwy(w zależności od trybu 10-15 minut).

Może będą, ale ich nie ma. Gdybanie.

Za ortografię? Przy wyświetlaniu raporta pokazuje ci też powód wystawienia.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dobra wiem za co mam punkty ale tutaj mam coś super 

konkretnie 1 kod aktywacyjny do beta wojsk lądowych w War Thunder

4X2PB-KZMMG-J9K4G-BB834-QNQTA-Z82PS

JEŚLI NIE DZIAŁA TO ZNACZY ŻE WYKOŻYSTANY

KOD NIE WAŻNY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...