Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2] Server Minecraft [FB+RPG+SV] [MineSurv] [20 slots] [GamePlay] [Najszybciej Rozwijający Się Profesjonalny Server Minecraft]

Krystian1909

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

survz.png

strzalka.gifTyp Servera: FreeBuild+RPG+Survival
strzalka.gifSloty: 20
strzalka.gifIP: minesurv.gomc.pl lub kame.owncraft.pl:9269
strzalka.gifPotwory: Tak
strzalka.gifZwierzęta: Tak
strzalka.gifPvP: Tak (Tylko Swiat_II)
strzalka.gifPremium: Nie
strzalka.gifNether: Tak
strzalka.gifWhite-Lista: Nie

teamfj.png
[HeadAdmin] Krystian1909 [Premium]

[Admin] XanterPL [Premium]
[Admin] Edinho [Non-Premium]
[Admin] <Wolne>

[Moderator] <Wolne>
[Moderator] <Wolne>

plugi.png

Posiadamy bardzo dużo pluginów,oto kilka najważdniejszych:

- AntiXRay
- ButtonWarp
- Citizens
- ClearLag
- iConomy
- LWC
- MobArena
- MobHealth
- NoCheatPlus
- pvparena

I wiele wiele więcej...

Opis:

Posiadamy bardzo ładną mapę z dobrze zbudowanymi budynkami.Ilość pluginów jest dość spora ale server uciągnie spokojnie jeszcze 10x tyle.Jeśli chodzi o lagi,szczerze mówiąc są takie tysięczne z sekundy,więc nie ma strachu.Do tego jeszcze mamy bardzo dobrze rozbudowanego Vip'a (Więcej szczegółów dostaniecie na serverze/kontakt).

O sobie:

Jestem dość młodą osobą,chodź pewnie wśród Was co niektórych bedę dużo starszy.Mam 18 lat,mam na imię Krystian i pasjonuję się tworzenie serverów dla Graczy.Jeśli znajdziecie jakiś bug (w co wątpie) lub napotkacie jakiś problem proszę pisać do mnie bezpośrenio.Jestem otwarty na propozycję i na wasze gusta.Dzięki wielkie za przeczytanie do końca,poniżej znadziecie kontakt do mnie a teraz zapraszam Was na server.

Filmik:

Kontakt:

GG:46214347

survz.png

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na ten wyjątkowy server.

Tak jak Krystian napisał,posiadają BARDZO dużo pluginów które pozwalają cieszyć się grą i Cię nie znudzą.

Mapa jest bardzo ładna,budynki które zostały wybudowane to arcydzieło-nie każdy potrafi takie coś zbudować,zresztą po co ja Wam to mówię.Sami wejdźcie to się przekonacie.

Bay

b_560_95_1.png

Opublikowano

Serdecznie zapraszam na ten wyjątkowy server.

Tak jak Krystian napisał,posiadają BARDZO dużo pluginów które pozwalają cieszyć się grą i Cię nie znudzą.

Mapa jest bardzo ładna,budynki które zostały wybudowane to arcydzieło-nie każdy potrafi takie coś zbudować,zresztą po co ja Wam to mówię.Sami wejdźcie to się przekonacie.

Bay

Dzięki za dobre słowo JJay,masz u mnie like.

Chciałbym ogłosić event (bardzo prosty).

-Ten kto wejdzie teraz w przeciągu 2 godzin otrzymuję działkę za free. (Koniec eventu 17:00)

Takie eventy jak tu w komenatrzach,starać się będę robić codziennie by gracze mogli szybciej się wzbogacić.

Opublikowano

@up

Nie ma sprawy kolego.

Krystian jak możesz to weź zmień ceny w sklepie bo są bardzo zaniżone,wiesz zmień tak byś sprzedawał taniej a kupywał drożej.

Fajny ten event,dzięki za działkę.

A tak a pro po to będziesz robił te SG co o którym mówiłeś?

b_560_95_1.png

Opublikowano

Głupie to czekanie na wydobycie diaxa...

Już usunęliśmy ten plugin więc nie trzeba czekać.

Tak a pro po to gdybyś nie spamował pewnie mógłbyś szybciej wydobywać diamenty.

Ogłoszenie

<Event>

Kto wbije w ciągu dwóch godzin dostaje darmową działkę.

(Zakończenie eventu-godz. 18:00)

Opublikowano

To jak będziesz robił te SG bo bardzo mi na tym zależy.

Wiesz ze jak byś ten plugin wgrał to by wpadło więcej osób.

Poza tym myślę że było by fajniej na serverze.

Zapraszam na server.POLECAM!

b_560_95_1.png

Opublikowano

To jak będziesz robił te SG bo bardzo mi na tym zależy.

Wiesz ze jak byś ten plugin wgrał to by wpadło więcej osób.

Poza tym myślę że było by fajniej na serverze.

Zapraszam na server.POLECAM!

Jeśli chodzi o Survival Games (chyba o to ci chodzi) to już mam plany,zrobiłeś już miejsce na inne światy.

Głównie czekam na innych graczy,nie wiem czemu nie wchodzą,server jest naprawdę dobrze rozbudowany.

Staram sie jak mogę go rozreklamować ale niestety nie wychodzi.Szkoda by było zmarnować tak dobrej mapy i pluginów.

No ale nic.Jak nie wypali to trudno tylko szkoda bo robię ten server dla graczy nie dla pieniędzy.

Troszkę odbiegłem od tematu ale mam nadzieję że wszystko wytłumaczyłem.

Do zobaczenia na serverze.

P.S

Jakby ktoś chciał pomóc to zapraszam na mojego teamspeak'a.

IP: podam na serverze (Nie chce dostać jakiś niepotrzebnych ostrzeżeń)

Opublikowano

Dobrze wiedzieć że te SG będzie :p

Fajnie że naprawiłeś ten problem z wydobyciem diaxów bo nie chciało mi się czekać 5 min 0_o

Krystian1909 powiedz mi ilu Was tam siedzi na tym tsie ?

Kurcze,3 dzień server'a i coraz więcej osób jest i wszystko ładniej wygląda hehe :0

b_560_95_1.png

Opublikowano

szczerze ? to serwer kompletnie rozdarty... jak i administracja i wgl wszystko... pluginy i nawet mapa ... to wszystko nie trzyma się kupy ... nie opłaca się wchodzić nawet na to ...

Opublikowano

szczerze ? to serwer kompletnie rozdarty... jak i administracja i wgl wszystko... pluginy i nawet mapa ... to wszystko nie trzyma się kupy ... nie opłaca się wchodzić nawet na to ...

Podaj powody,bo bez nich twoja argumentacja jest bez sensu.

Opublikowano

Oj daj spokój z taką oceną,pewnie nawet nie wszedłeś na server a wygadujesz jakieś nie stworzone rzeczy.

Po pierwsze:Ogarnij sie i przestań wypisywać takie głupoty.Wejdz na server i sam zobacz.

Po drugie:Pluginy-chłopcze komenda /plugins jest zablokowana więc nie mów że pluginy są do bani

Po trzecie:Administracja jest zawsze lubiana przez graczy.

Wniosek:

Po co to wypisujesz?Chcesz się popisać wejdz na server i zacznij grać a nie wymyślać nie stworzone historie,bajki itp.

b_560_95_1.png

Opublikowano

moim zdaniem zrobcie wiecej slotow... a nie piszesz ze najszybciej-rozwijajacy-sie-profesjonalny-server-minecraft bo tak naprawde to wielka kupa.

Opublikowano

moim zdaniem zrobcie wiecej slotow... a nie piszesz ze najszybciej-rozwijajacy-sie-profesjonalny-server-minecraft bo tak naprawde to wielka kupa.

Cyt. "naprawde to wielka kupa." oceniasz to po tym że jest mało slotów?

Zamiast tego proponowałbym zapoznać się z całym server'em a nie tylko patrzeć po slot'ach.Sloty nie dają ci lepszego server'a tylko miejce dla innych graczy.

Więc przestań pisać takie bzdury.

Ot co.

Opublikowano

Zamiast doradzać/krytykować sprawdź co jest na serverze bo warto jest się upewnić czy server jest kiepski czy nie.

Po za tym sprawdź słownik bo niekiedy widzę że nie chce ci się używać ą,ę,ć,ż a to podstawa.

Server jest naprawdę dobrze rozbudowany.Sami sprawdźcie.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ogłoszenie

Szukam adminów,junior adminów i modów.Jeśli masz chęci,wolny czas i dużo doświadczenia zapraszam do swojej ekipy.

Wymagania:

-ukończone 15 lat lub powyżej

-posiadać mikrofon (sprawny-działający)

-mieć dużo doświadczenia z pluginami itp.

-mieć co najmniej 2-3 godziny na grę

-składać się miesięcznie na server (Przy dojściu do team'u wpłacasz wpisowe)

Proszę o dokładne przemyślenie swojej kandydatury,zbieram jedynie najbardziej doświadczonych graczy.

Opublikowano

Ciekaw jestem kto się wzgłosi.

Swoją kandydaturę nie wzgłoszę bo mam za mało latek,ale nie szkodzi może jeszcze kiedyś będę u cb w ekipie bo widzę że fajna zabawa u was jest i jesteście ogarnięci.

Zapraszam do team'u Krystiana

Pozdrawiam

b_560_95_1.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...